Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Wtf με υποχρέωσες ;DΜα τι λες τωρα? Χαρα μου να βοηθαω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 https://youtu.be/BysaoLwSifE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρες More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=GaPwD95Kt2Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 κανείς άλλος δεν το παρατήρησε?...ιδέα μου είναι η ομοιότητα?... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 κανείς άλλος δεν το παρατήρησε?...ιδέα μου είναι η ομοιότητα?... 8) Λιγο μοιαζουν ναι. Καποιες συγκεκριμενες νοτες στην αρχη του "Aufbruch" ειναι ιδιες και στο "A Dream Within A Dream", αλλα περα απ'αυτο τα δυο κομματια ειναι η μερα με τη νυχτα. Α ρε Npap τι μου θυμησες τωρα. 1976 ε? Ωραιες εποχες. Τοτε που ημουν 4 χρονων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 krautrock...χμμμμ ;D Vespero - Ezel Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2015 krautrock...χμμμμ ;DΜπουυυυυυυυυυυ, μπουυυυυυυυυυυυυυ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις