Guru npap Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Καλος σαν παίχτης,εύγε για την ηλικία και τις δεξιοτεχνίες αλλά που τον άκουσα και σε άλλα του κομμάτια,συνθετικά με αφήνει σχεδόν αδιάφορη.Ένα του κομμάτι με κέρδισε κι αυτό είναι του συγχωρεμένου του Burks.Μου έκανε εντύπωση η ηλικία και τον έψαξα αλλά μάλλον θα μείνω στον Eric Johnson :( ;D Πάω να συνεχισω το "νιτσεική σκέψη και αναρχισμός" ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξερω τι ακουσες απ'αυτον, αλλα σε γενικες γραμμες οι συνθεσεις του ειναι πολυ καλες, μεσα στα πλαισια του BluesRock. Εχω 9 κυκλοφοριες του και οι περισσοτερες ειναι απσογες. 8) Ακου και την παρακατω μπαλαντα που ειναι δικια του. Και μη μου πεις οτι δεν σ'αρεσει γιατι θα σου ποσταρω 15 Dead Kennedys κομματια στη σειρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Και μη μου πεις οτι δεν σ'αρεσει γιατι θα σου ποσταρω 15 Dead Kennedys κομματια στη σειρα! Κανχ κανχ κανχ, ας κανγχάσω. Ήντα λες ορέ τρελά νερά, μα τι πίνεις κοτόζουμο? Σύρε κι άλλαξε κανά νερό γιατί σε βλέπω υπάλληλο του ΤΟ.Ε.Β. Β. ΚΟΡΕΑΣ λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Αργησες σημερα Samy. Τι εγινε, ειχε καμια τοπικη γιορτη στην πλατεια? Παλι καθοσουν και τα'πινες με τον Δημαρχο, τον Παπα, τον Δασκαλο και τον Χωροφυλακα του χωριου? ;D ;D Ήντα λες ορέ τρελά νερά, μα τι πίνεις κοτόζουμο? Την αληθεια? Αυτη τη στιγμη πινω Coca Cola σε μισολιτρο shaker της Tupperware. Εκει πινω επισης νερο και φραπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Πιο προβλέψιμος πεθαίνεις 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Τελικά η γεωγραφία πολύ μου αρέσει ενίοτε me too ταξιδευουσι mag... 8) https://youtu.be/VyG3MAgvt68 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Πιο προβλέψιμος πεθαίνεις 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Για τις νυχτερινες βαρδιες και για οσους θα το θυμηθουν να το ακουσουν απο αυριο σε νυχτερινες ωρες :) [flash=200,200] Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις