Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tι κομματάρα!Τι ενορχήστρωση,τι παικταράδες...Διάβαζα τη βιογραφία τους και ήταν τόσο θύματα συγκυριών που ποτέ δεν αποκόμισαν όσα τους άξιζαν.Οικονομικά και όχι μόνο.

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Guru

επειδή από μικρός αγαπούσα τους ινδιάνους και όλους τους χαμένους, αλλά τα μπανκιά μου ξυπνάνε έναν βαθιά κοιμώμενο καουμπόυ μέσα μου, λέω να τα βασανίσω με ένα μίνι αφιέρωμα στην αγαπημένη τους country αυτή τη φορά... ;D ;D ;D

https://youtu.be/1plvBR02wDs

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

• Guru

και κλείνω με μερικά σύγχρονα... από το κολτ στο μαγκνουμ... αυτό το Sex PISTOL στο οποίο ένας Stooge θα τραβάει την σκανδάλη με το Stiff Little Finger του και θα σκοτώνει και τους τελευταίους Kennedys εναποθέτοντας τους με σεβασμό στο βελούδινο Underground κιλίμι της καρότσας του DATSUN με την Black Flag...

όχι όχι... δεν θέλω ευχαριστώ... η ευγνωμοσύνη στα μάτια τους αρκεί... :P 8) ;D ;D ;D

• Guru

pm μόνο από τους κοινούς μας κώδικες σαν αυτούνο του στέλνω, για να περνάω το φρικιantispam του...

Κι ένα southern για το Σάμυ που τα λατρεύει επίσης! ;D

(εκείνη η παράθεση στην παράθεση στις 16.04 πώς βγήκε αφού δεν ήμουν καν στο site εκείνη την ώρα...? φάντασμας!) :-[

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Άντε ρε πωπόφρικα που μάθατε και τη κάντρυ, ουστ ρε ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=gps9qQ8ImeU

Ειδικά ο Γουοτερφόλιος με τη κάντρι.................έχει όση σχέση έχω εγώ με τους βαθυ μωβέ

No one wants an alien

Άντε ρε πωπόφρικα που μάθατε και τη κάντρυ, ουστ ρε ;D ;D ;D

Ειδικά ο Γουοτερφόλιος με τη κάντρι.................έχει όση σχέση έχω εγώ με τους βαθυ μωβέ

Σωστα. Αλλα γιατι μας το λες? Ειπα εγω ποτε οτι ακουω Country? crazy000.giftomato.gif

Ασε την Country και τους μαθουσαλες τους Stones ;D ;D και βαλε το καναλι της βουλης, μιλαει ο ηγετης μας live. glasses2.png

tsi.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου