magna Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Tι κομματάρα!Τι ενορχήστρωση,τι παικταράδες...Διάβαζα τη βιογραφία τους και ήταν τόσο θύματα συγκυριών που ποτέ δεν αποκόμισαν όσα τους άξιζαν.Οικονομικά και όχι μόνο. Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 επειδή από μικρός αγαπούσα τους ινδιάνους και όλους τους χαμένους, αλλά τα μπανκιά μου ξυπνάνε έναν βαθιά κοιμώμενο καουμπόυ μέσα μου, λέω να τα βασανίσω με ένα μίνι αφιέρωμα στην αγαπημένη τους country αυτή τη φορά... ;D ;D ;D https://youtu.be/1plvBR02wDs δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 https://youtu.be/K-wJNpWgss8 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 και κλείνω με μερικά σύγχρονα... από το κολτ στο μαγκνουμ... αυτό το Sex PISTOL στο οποίο ένας Stooge θα τραβάει την σκανδάλη με το Stiff Little Finger του και θα σκοτώνει και τους τελευταίους Kennedys εναποθέτοντας τους με σεβασμό στο βελούδινο Underground κιλίμι της καρότσας του DATSUN με την Black Flag... όχι όχι... δεν θέλω ευχαριστώ... η ευγνωμοσύνη στα μάτια τους αρκεί... :P 8) ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Εγω θα εστελνα ολα τα παραπανω κατευθειαν στον Samy με pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 pm μόνο από τους κοινούς μας κώδικες σαν αυτούνο του στέλνω, για να περνάω το φρικιantispam του... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Κι ένα southern για το Σάμυ που τα λατρεύει επίσης! ;D (εκείνη η παράθεση στην παράθεση στις 16.04 πώς βγήκε αφού δεν ήμουν καν στο site εκείνη την ώρα...? φάντασμας!) :-[ Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Άντε ρε πωπόφρικα που μάθατε και τη κάντρυ, ουστ ρε ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=gps9qQ8ImeU Ειδικά ο Γουοτερφόλιος με τη κάντρι.................έχει όση σχέση έχω εγώ με τους βαθυ μωβέ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Άντε ρε πωπόφρικα που μάθατε και τη κάντρυ, ουστ ρε ;D ;D ;D Ειδικά ο Γουοτερφόλιος με τη κάντρι.................έχει όση σχέση έχω εγώ με τους βαθυ μωβέ Σωστα. Αλλα γιατι μας το λες? Ειπα εγω ποτε οτι ακουω Country? Ασε την Country και τους μαθουσαλες τους Stones ;D ;D και βαλε το καναλι της βουλης, μιλαει ο ηγετης μας live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις