Guru npap Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 είναι κανείς εδώωωω?... απόλυτη σιωπή... ωραία μπορώ να κάνω ένα μίνι αφιέρωμα σε μια αγαπημένη μου μπάντα χωρίς να ενοχλώ τσι γείτονοι... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 είναι κανείς εδώωωω?...Καποιος ειναι. Αλλα δεν ποσταρει κατι γιατι ακουει 1.FM's Blues radio... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Καποιος ειναι. Αλλα δεν ποσταρει κατι γιατι ακουει 1.FM's Blues radio... Απο νυχτερινη βαρδια παντως καλα τα παμε :) [flash=200,200] Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Tι κομματάρα!Τι ενορχήστρωση,τι παικταράδες...Διάβαζα τη βιογραφία τους και ήταν τόσο θύματα συγκυριών που ποτέ δεν αποκόμησαν όσα τους άξιζαν.Οικονομικά και όχι μόνο. Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Αν είναι δυναμόν και αλιμόνου, Τζίνα Αλιμόνου να αποδεχθώ ''πως μπορεί να ακούγεται άμουση, αλλά έτσι ήταν η συγκεκριμένη σκηνή και η Νίκο, ήταν περσόνα εκεί μέσα'' Φρικου-Λίτσα ο σύμφρικός σου Κάταραχτ απλά δεν επικοινωνεί, παρά μόνο με ΧάμωΝΤ διβανοκασέλα και τον κόβει ο Λόρδας. Σύρετε και ακούστε καμιά φρικουλίτσα τύπου Ζανίς και φάτε και κανά παστέλι, μπας και συνέλθετε ;D ;D ;D χαχαχαχα τον μπέρδεψα!Θα σε απογοητεύσω Παραγκόβιε αλλά μου αρέσει και η Nico και η Janis.Δεν έχει οικόπεδα η μουσική,αγοράζω ένα και ξεμπέρεψα,φαστέν? :P ;D Και στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν τραγουδάει η Nico,back vocals κάνει και μάλιστα πολύ αχνά.Και ο συγκεκριμένος ΔΙΣΚΟΣ και όχι cd... ;D (hipster) είναι δισκάρα! Παστέλια?λατρεύουσι... ;D ;D ;D @Dinos θέλω ανταπόκριση κανονικά ;D Πώς κάνετε παράθεση σε πολλά σχόλια ορέ? :P Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Λίγο ακόμα και θα παρελάσει από τας οθόνας μας ο Βαγγέλης Σειληνός, η Νάντια Φοντάνα και το μπαλέτο τους, σε μια υπερπαραγωγή του Δαλιανίδη για την Φρίκος φιλμς ;D ;D ;D Ουστ πωπόφρικα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις