Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 και κομματάρα και πολύ καλή παραγωγή... συνδυασμός που απριόρι σκοτώνει την πλήξη μου... 8) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 και κομματάρα και πολύ καλή παραγωγή... Όντως. Γουστάρω. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 https://youtu.be/y7EpSirtf_E δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται να ξαναπούμε για τα εξωγήινα chops του ή - το σημαντικότερο - για το πόσο απίστευτα καλά μπορούσε να οδηγήσει μια big band... Αλλά (ξανα)έπαθα πλάκα για το πόσο κορυφαίο είναι αυτό το γαμημένο το Supraphonic. Είτε το κοπανάει σαν Ούνος είτε το χαϊδεύει (π.χ. 39:30) το Supra λαλάει like there's no tomorrow. Δεν είμαι της άποψης ότι είναι το καλύτερο ταμπούρο στο σύμπαν (δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα), αλλά είναι πολύ καλό το ρημάδι! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις