Guru npap Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ειμαι μεγάλος ξεφτίλας... Ήρθε ο φίλος Αθήνα και δεν τον είδα Δεν με γουστάρω... με βαριέμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Άσχετο...ωραίο γιαούρτι έβγαλε ο κολιός 8) Γειά σου Dinos Aυτό γιατί το φιλαράκι μου το τραγουδάει απίθανα :D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ειμαι μεγάλος ξεφτίλας... Don't be afraid of the dark εδώ σε άλλο θρέντι λέγανε πως ετοιμάζει εμφάνιση ο Γκίλαν με Βασίλη Παπακωνσταντίνου και waterfall με Κ να γυαλίζει χάμονδε τα πατώματα ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 αφού γύρισε το ρεπερτόριο εις την αλλοδαπή προσαρμόζομαι ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Don't be afraid of the dark εδώ σε άλλο θρέντι λέγανε πως ετοιμάζει εμφάνιση ο Γκίλαν με Βασίλη Παπακωνσταντίνου και waterfall με Κ να γυαλίζει χάμονδε τα πατώματα ;D ;D ;D Ναι ναι, το γυάλισμα ειναι χρήσιμο, για να μην πω απαραίτητο... Τι μεγάλη μαλάκια να ζεις το Σαβατοκυριακο για το show της Δευτέρας Απο τον ίδιο... Γεια σου magna, queen of the highway - πως παει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Άσχετο βέβαια καθότι τα φρικιά δεν κατανοούν τι εστί ρυθμός-κρουστά-πνευστά, πιάνο κλπ κλπ. Η μοναδική πραγματικά υπέροχη διασκευή του sympathy είναι το Loaded των Primal Scream. Απολαμβάνω βεβαίως μία από τις καλύτερες λιβέ εκτελέσεις του άσθματος απ του δημιουργούς του ύμουνου λαίμαι ανήμερα γενεθλίωνε του ογκόλιθα της μπουθαριστικής πριν χρόνια. Έχω την αίσθηση πως τα κορίτσα του χορευτικού τα είχε καλέσει ο Νδίνος No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω την αίσθηση πως τα κορίτσα του χορευτικού τα είχε καλέσει ο Νδίνος H ειδικοτης μας Αν συνεργαζόμουν με τον ΦΑζιο θα κάναμε θαύματα Να αφιερώσω ενα στην magna? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Kαλά Dinos.Εδώ,διαπιστώνω ότι μια ασυνείδητη αποχή που είχα απ'τη μουσική με οδήγησε σε πιο δύσκολα ακούσματα ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις