samy paraga Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2015 Σύντροφε Βου Κορεάτη, εδώ θα είμεθα, την ύβρη, θα τη πλερώσεις, σε μνες και να με το θυμάσαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αφιερωμένο στον WFK.Special ;D Thanks Φιουζιε, θα κατσω να το δω/ακουσω σε κανα μισαωρακι με καφεδια. @Samy: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 This is the age of machinery, A mechanical nightmare, 8) I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Πάλι νέες επιτυχίες ακούω Φώτη, 4U... Speres solus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω λες τον Αλκη Πασαλιδη της Ερτ. Αυτός,ναι! ;D Άκουσα ρε Wf τα "καινούρια" των Purple αλλά δε....τα βαριέμαι.... :) σπέρα Dinosp Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα mag και Ντίνε... σόρυ αν σας ρίχνω αλλά μόνο αυτός με ηρεμεί στην παράνοια των τελευταίων ημερών... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Γειά σου npap.Χαίρομαι που βρίσκεις παράνοια στις τελευταίες μέρες μόνο... ;D Δεν πέφτουμε, μην ανησυχείς.Δεν έχει παρακάτω ;D ;D ;D Σ'αυτό το mood... Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Tι μου'ρθε τώρα... απίστευτη μελοποίηση απ'το Δρόλαπα,ειδικά το δεύτερο μέρος με το ανατολίτικο και το σούφη να στροβιλίζεται... Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τίμια αυτοκίνητα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2015 Γειά σου npap.Χαίρομαι που βρίσκεις παράνοια στις τελευταίες μέρες μόνο... ;D Δεν πέφτουμε, μην ανησυχείς.Δεν έχει παρακάτω ;D ;D ;D φίλτατη m', έως τώρα μιλούσαμε για παραλογισμό (παραλογισμός: ακραία κατάσταση μέσα στην οποία ο άνθρωπος χάνει τα λογικά του (παροδικά κατά κανόνα)... π.χ ο παραλογισμός του πολέμου... τις τελευταίες ημέρες βιώνουμε την παγιωμένη πλέον παράνοια η οποία είναι ψυχική ασθένεια με ποικίλες εκδηλώσεις... τι να το κάνω βρε να μείνω κατάχαμα ανάμεσα σε "αρρώστους"?... κι αν "κολλήσω"?... σκιάζομαι... :P ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις