Guru npap Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 "...What i've got they used to call the blues.. Nothing is really wrong, feeling like i don't belong.. walking around some kind of lonely clown..." δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 Eπειδή βαριέμαι να ψάχνω για το θρεντ με τον Lord και μιας και απαντάω στον Wf και αφού και ο Σάμυ τρελαίνεται για Hammond ;D απαντάω εδώ.Έβγαλαν δίσκους οι νεοpurple Wf ε?Για φαντάσου.... :P ;D Aυτό με τις μπανάνες κάτι μου λέει αλλά τα μετά δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω μαμώτη... ::) Και για να μην μακρυγορώ....Lord ζούμε για να σε ακούμε κι όποιος δε χόρεψε και δε συγκινήθηκε στο συγκεκριμένο live να ψάξει το νευρικό του σύστημα ;D ;D ;D (παράκλησις:όποιος ξέρει πώς λέγεται ο αθλητικός συντάκτης που παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων και μοιάζει του Lord ας μου πει όνομα και κανάλι.Τον ψάχνω απεγνωσμένα ;D) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης εις την ολονυκτία εύχομαι να έγιναν οι σχετικές σπονδές στις χθόνιες θεότητες. Απ το πρωί είχαν ξεκινήσει οι σπονδές λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 (παράκλησις:όποιος ξέρει πώς λέγεται ο αθλητικός συντάκτης που παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων και μοιάζει του Lord ας μου πει όνομα και κανάλι.Τον ψάχνω απεγνωσμένα ;D) Νομιζω λες τον Αλκη Πασαλιδη της Ερτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έβγαλαν δίσκους οι νεοpurple Wf ε?Για φαντάσου.... :P ;D Aυτό με τις μπανάνες κάτι μου λέει αλλά τα μετά δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω μαμώτη... ::)Ψαξε και ακου τα, 3 αλμπουμ ειναι, Bananas, Rapture Of The Deep και Now What ?! Μη βαριεσαι. Χανεις κομματαρες σαν το παρακατω και οχι μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν οι θεοί παίζουν standards ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2015 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εύγε Νίκο (ΣΦ). :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κι άλλος θεός, κι άλλο standard. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αφιερωμένο στον WFK. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις