Dinosp Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2015 Hello Dino Γεια σου και σένα Κωστή - ναι ειμαι σε acoustic mood - τοπιασες με τη μια... Samy... Κίτρινη κάρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2015 μια που μιλάμε για μπασογραμμές, να ένα παράδειγμα πως εννοώ εγώ την εμπνευσμένη συμμετοχή του μπασίστα στην εξέλιξη ενός τραγουδιού χωρίς "κραυγές" ει μ@λ@κες είμαι και γω εδώ... ;D YΓ... α και μη ξεχάσω για αποφυγή παρεξήγησης, να διευκρινίσω ότι οι πολιτικοί παραπάνω χρησιμοποιήθηκαν ως "pan positions"... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2015 Nα ακουσουμε και τον δικο μας Ηλια Ζάικο σε μια εκτελεσαρα του "A Change Is Gonna Come". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παρακολουθωντας debate και ανεβαζοντας τραγουδια στο Youtube... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παρακολουθωντας debate και ανεβαζοντας τραγουδια στο Youtube... Να υποθέσω ότι μου έλεγες για αυτόν στο δίπλα νήμα... Καλός είναι. @npap: James Jamerson παίζει- όχι ότι και ότι, ότι πρέπει 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2015 Να υποθέσω ότι μου έλεγες για αυτόν στο δίπλα νήμα... Καλός είναι. Yeap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=CZFCokoQzMM all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις