fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μα τις χιλιες φαβοριτες, εχετε ξεφυγει εντελως... ;D Γιατί ρε Κώστα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω, μου ηρθε καπως αποτομα ο Κοκοτας. Δεν περιμενα απο σενα εννοω να ποσταρεις κομματια του Κοκοτα. :P Σε ειχα συνδεσει με τα fusion και την Jazz γενικοτερα και παραξενευτηκα. Αλλα δεν τρεχει τιποτα, ο κυριος τουλαχιστον ειχε φωναρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Οριστε τωρα με κολλησες. Δεν ακουω τετοιο ρεπερτοριο γενικα αλλα το παρακατω κομματι ειναι για πολλες ενεσεις. Εκπληκτικο απ'οπου κι αν το δεις. Οποτε το πετυχαινω δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ακουσω τουλαχιστον 2 φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μα τα χίλια ελάφια χωρίς κέρατα, γεια σου Ντίνε. Γεια σου και σένα Στράτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 σιάξτε με... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 το άσμα... η blue note της ουσάκ... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 και η μαγική δίεση της... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Γειασαν στους μαγκες! :) https://www.youtube.com/watch?v=ne5DtGLfQiU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά ούτε εγώ τα ακούω επί μονίμου βάσεως. Αλλά κάποιος εδώ στο τετράγωνο βάζει ένα σταθμό στη διαπασών στο ραδιόφωνο που παίζει όλο τέτοια, και καμιά φορά με πιάνει νοσταλγία. Όπως εδώ, αυτή την φωνή θα την ζήλευε οποιαδήποτε τραγουδίστρια στον πλανήτη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα τα λαικά που ανεβάσατε τα άκουγα θέλοντας και μη όταν ήταν ραδιοπειρατής ο αδερφός μου στα 80ς.Έχει και μια απίστευτη συλλογή από 45άρια ο άτιμος.Τα πουλάω ;D Αυτό που ξεχώριζα πάντα μέσα σ'αυτά που έπαιζε ήταν αυτό από Βούλα Γεωργούτη.Μ'άρεσε πάντα το beat και το μπάσο και το άκουσα πριν λίγο καιρό στο ραδιόφωνο μετά από πολλά χρόνια Καλησπέρες :) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις