fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Για αυτό σε αγαπώ βρε Στράτο- και εγώ για την πρώην σύζυγο μου εκφράζομαι με τα καλύτερα λόγια 8) Αμοιβαία η αγάπη και το ξέρεις Τέρρυ μου. :-* Καλό κουράγιο αύριο. https://www.youtube.com/watch?v=hOr2hNKWZm0 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Κόντρα στην κιθαρολαγνία, την παλαιοροκαρία και τη βιντατζογυναικίλα ;D, σας χαρίζω με απέραντη και ειλικρινέστατη αγάπη: Και συμπληρώνω: Πολλοί θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο αλλά αυτό είναι αδύνατον αν δεν ξεκινήσεις από τον εαυτό σου. Και μόνο αυτή η διαδικασία παίρνει μια ζωή, στην καλύτερη. Σας καληνυχτίζω αγωνιστικά, κόντρα στα παντός είδους συνθήματα, τσιτάτα και τις πρετ α πορτέ φιλοσοφίες ζωής που κάνουν το μυαλό μας πουρέ. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Άλλο ένα τελευταίο για την Χριστίνα που είναι μισή Γαλλίδα (που να 'ξερε τι κομμάτι έγραψα γι' αυτήν όταν την γνώρισα). https://www.youtube.com/watch?v=0QM-gZFC3Yk Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Άνθρωπος από την Βενεζουέλα μου έγραψε επί λέξη "νόμιζα ότι η χώρα μας ήταν σε χειρότερη κατάσταση" που φυσικά και είναι! Guess what.... αυτοί που μας συμπαραστέκονται (μιλάω για απλό κόσμο) είναι οι ... Αλβανοί (που ζουν στην Αλβανία). Να είναι καλά οι άνθρωποι, απ' όπου και αν είναι. Σήμερα- τα είπαμε και από το τηλέφωνο άλλωστε- ήμουν στο Καλλιμάρμαρο. Ένας από τους πολλούς. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, σε όσες συγκεντρώσεις και αν έχω βρεθεί, δεν έχω ξανατύχει σε κάτι ανάλογο. Να ακούσω (μεταξύ άλλων) «εσένα» ή «εμένα». Ανθρώπους της παραγωγικής διαδικασίας, επαγγελματίες, ΑΜΕΑ, Ρομά... τόσο ετερόκλητους ομιλητές. Με εξαίρεση κάποιες πιο «ξύλινες» ομιλίες, ήταν μια Πνύκα με τον τρόπο της. Μια αμεσοδημοκρατία, που ένας ολυμπιονίκης, μια αγρότισσα, ένας επιστήμονας, ένας δήμαρχος, μια δασκάλα, ένας παραολυμπιονίκης, ένας Ρομά και άλλοι πολλοί (γνωστοί και άγνωστοι), μοιράστηκαν το ίδιο βήμα. Ίσως κάτι να κουνηθεί... Δεν τρέφω ελπίδες, αλλά αν μη τι άλλο ήταν ενδιαφέρον. ΥΓ: Ο... γέροντας στον δρόμο; ;D λατρεμένο 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Σας καληνυχτίζω όλους. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Σας καληνυχτίζω όλους. Άτιμο αγόρι, έβαλες τις μεγάλες αγάπες ;D Μένω στο... αισιόδοξο mood σου και καληνυχτώ και εγώ διότι έχουμε αγώνα αύριο ;) https://www.youtube.com/watch?v=KfEvkeR5qmo all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Συγγνώμη σε όλους, αλλά ... ακούω την αλήθεια! Μην τονε παραξηγατε μωρε ειναι παιδι καλο… ολοι απο το πολυτεχνειο και δωθε καλα παιδια ητανε, και οι προηγουμενοι… κομματια της κοινωνιας απο οπου προερχονται, οταν τους κοιτας ειναι σαν να βλεπεις τη μαπα σου στον καθρεπτη…………….. λοιπον ομολογω οτι οσο πιο πολυ πατωνει τοσο πιο πολυ γουσταρω … και για προδοτη να μη με μετρατε, ποτε δεν ημουν με τη μπαντα αυτης της χωρας, σκατα προς ολες τις κατευθυνσεις πεταγα και τοτε που δεν ηξερα ποσο δικιο ειχα, γουσταρω ομως τωρα αλλα δεν εχω ικανοποιηθει ακομα kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Κλείνω με το αισιόδοξο αυτό μήνυμα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2015 Μην τονε παραξηγατε μωρε ειναι παιδι καλο… ολοι απο το πολυτεχνειο και δωθε καλα παιδια ητανε, και οι προηγουμενοι… κομματια της κοινωνιας απο οπου προερχονται, οταν τους κοιτας ειναι σαν να βλεπεις τη μαπα σου στον καθρεπτη…………….. λοιπον ομολογω οτι οσο πιο πολυ πατωνει τοσο πιο πολυ γουσταρω … και για προδοτη να μη με μετρατε, ποτε δεν ημουν με τη μπαντα αυτης της χωρας, σκατα προς ολες τις κατευθυνσεις πεταγα και τοτε που δεν ηξερα ποσο δικιο ειχα, γουσταρω ομως τωρα αλλα δεν εχω ικανοποιηθει ακομα Αυτό που έγραψες, μου αρέσει. Πραγματικά. Μέχρι που το σκέφτομαι και κομμάτι. Απλά, και φιλικά, θα σου υπενθυμίσω ότι την Δευτέρα, εσύ, εγώ και υπόλοιποι, εδώ θα ζούμε. Και τα σκατά που αναφέρεις, έχουν την κακή τάση να πάνε προς όλες τις κατευθύνσεις... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2015 για τον Terry δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις