Guru npap Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2015 https://youtu.be/DDnbtsiNwVk δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 YouTube, red label on the rocks (χλιδή), exotic ladder option... home sweet home. The west is the best. O πρόεδρος, ο δήμαρχος... Τροφή στο αυγό του φιδιού... ----- Για το αγαπημένο μου the gumbo variations ξεκίνησα, στο cosmic debris έπεσα, στο Willie the pimp κατέληξα... Kalisperes --- μ***ι = μαλλί, WFK, μαλλί ο Φαζιος εχει δίκιο - 100pct Φώτη, αν εγω ειμαι παιχτουρα εσυ εισαι ο John Maclaughlin - α, ναι... Εκείνο παλι, το της προχωρημένης ηλικίας, δεν με άρεσε καθόλου... Τάκη θα τα πουμε... Ουφ... Τα 'πα κ´ησυχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 ;) 8) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 ^ Εισαι μεγάλη κουφάλα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Εισαι μεγάλη κουφάλα... ;D Είμαι..... 8) Δεν είπες όμως ποιό σου άρεσε περισσότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 [flash=200,200] Το βρηκα μετα απο 20 χρονια. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 έπεα πτερόεντα ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2015 [flash=200,200] Το βρηκα μετα απο 20 χρονια. :) εμείς το'χαμε κρύψει,εσύ πήγες και το ξέθαψες? ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις