Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Guru

Θα ήθελα να χαιρετήσω το Λεωνιδα Κύρκο...

μπρρρ... μπα σε καλό σου λαίμαι... πτου πτου πτου στον μπάνκι κόρφο σου... άσε τον κυρ Λεωνίδα στην ησυχία του κι εύχομαι να έχεις πολλάαα χρόνια ακόμα μπροστά σου πριν τον χαιρετήσεις... μέχρι τότε take care και όπου "θα" το "να" στο διάβα...  ένα σύμφωνο δρόμος είναι πάντα η ελπίδα ότι αυτοί που έρχονται κάθε φορά θ αλλάξουν κάτι...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

Hold on tight

Light the night till' the break of dawn

Until it's gone, gone, gone

Windows are closing up

Doors slam shut, not going to open up

They'll be gone, gone, gone

• Guru

παίζοντας σε συνέχεια το video του κωφού αιλουροειδούς (χτύπησε το τηλέφωνο και δεν το έκλεισα) είδα αυτό...

https://youtu.be/rA_itYtKqSU

μπράβο στην κοπέλα (ντρέπομαι που δεν την ήξερα και την γνώρισα ως support του Μητσάρα) καθώς και στα παιδιά του ALPHA για τον καλύτερο ήχο που έχω ακούσει από ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι...

O Kύρκος παίζει ξύλο με το Φράνκ το ρεμάλι,το korg με το hammond,η Ρούλα λέει boogie κι ο Μητσάρας ψάχνεται,ο Γκαιφύλλιας θέλει να σαλτάρει απ'το κατάστρωμα κι ο Wtf βλέπει ακόμα Αυτιά....παλιοζωή  ;D ;D ;D

(τι κομματάρα!μια μέρα θα ανεβάσω τα πιο θλιμμένα κομμάτια που ξέρω,πίκρα μαύρη δηλαδή αλλά θα προειδοποιήσω καλού κακού.Ήρθαν και τα μέτρα... :o)

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου