gvour Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Γεια σου κι εσε Magna. Nα σου πω την αληθεια,μ'αρεσει περισσοτερο η τοτε φωνη του Τιτου που ηταν πιο αδουλευτη και "ωμη".Νταξει,γουστα θα πεις. Παντως ειχαν βγαλει δυο δισκαρες,του γουστου μου πολυ. https://www.youtube.com/watch?v=hg5F06xe3ic Ο JJ ηταν και θα ειναι μεγας. Γεια σου Ντινε. Τι πυρηνικες φυσικες,αφου ξες οτι του λογου μου ειμαι ασχετος και αξεστος,χαμηλης σταθμης να λεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Ένα φανταστικό κομμάτι από τον αγαπημένο μου πιανίστα. Τον Richie Beirach, που μου τον θύμισε χθες ο Νάσος (Nasokosm). Καλησπέρες σε όλους. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Γεια σου και σενα αδερφε μου! Ακουω τι εβαλες,τι κομματι ειναι αυτο? ΥΠΕΡΟΧΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Εμένα το μόνο που έμεινε απ'την συζήτηση για σύμπαντα,μαύρες τρύπες κλπ είναι οτι πρέπει να πάρω επιτέλους ένα τηλεσκόπιο για να δω καλύτερα του χρόνου το καλοκαίρι το milky way απ΄την παραλία μου ;D Γειά σου Dinos και Fusion (το πιανιστικό το κρατάω για το τέλος ;D) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Πήρα τον Βόρειο σύμμαχο αλλα δεν απάντησε, Ήμανε στο βουνό σύντεκνε, μόλις γύρισα,αρχίσαν τα καζάνια, έλα και δεν θα γυρίσεις ζωντανός με αυτά που ήπιες ;D ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Πωπόφρικα του κιαρατά No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Βρε βρε τι βλέπει το σκιστό,μπιρμπιλοτό μου μάτι...ο Σάμυς ;D Τέλος τα βατράχια? ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Το ξέρω ότι σας την σπάω ρε παιδιά αλλά ... τι πιανίστας!!!!!!! http://dai.ly/x11zcfm Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Βασικά και κυρίως ηθελα να αφιερώσω σε κείνο το παιδί που το λενε Μιχάλη, και οχι Βασίλη, και ο οποίος γυρνοβολαει κάπου στο Βέλγιο, νομιζω, υπό το ψευδώνυμο Tamtam Οσο τους υπόλοιπους, Τζιμπούρ, βασίλισσα, Φαζιος και παράγκας.... Είστε γνωστές λουγκρες και δεν θα σας σχολιάσω. Ούτε καν θα σας καλησπερίσω (λαιμαι, τωρα) - Τεσπα, Καλησπέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις