magna Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Παλικαρι ;D ;D ;D,fabulous. ααααα ένα παράστημα ευθυτενές το'χει.Κάτω απ'τον κουβα δεν ξέρω τι παίζει ;D άιντα Just in ...time Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Καλα τραγουδια βαζετε, αλλα θα σας καληνυχτισω με μια βομβα. [flash=200,200] Επικηνυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Επιτρεψτε μου,το αποκατω για Τερρυ,Παπ και Φουζιο που ξερω οτι το γουσταρουν αλλα και για ολους αυτους που το γουσταρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Επιτρεψτε μου,το αποκατω για Τερρυ,Παπ και Φουζιο που ξερω οτι το γουσταρουν αλλα και για ολους αυτους που το γουσταρουν. Αυτά είναι Γιώργη! Κομματάρα!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 χαχααχαχα βερμούτ και γαριδάκια... βερμούτ συνήθως χωρίς γαριδάκια για να πιάνει πιο εύκολα και όταν άλλαζα εγώ τις "πλάκες" (όπως έλεγε τσι βινύλιους η μάμυ μαυ), αν υπήρχε καμιά πιτσιρίκα που μου γυάλιζε, όλο κάτι τέτοια έβαζα για μπέρδεμα και δεν χόρευε κανείς βλούζια... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Αυτά είναι Γιώργη! Κομματάρα!!! 8) Γεια σου ωρε Δημητρο! Ξες οτι λατρευω Thunder. Οι στιχοι στο αποπανω ειναι βρωμικοι αλλα ετσι πρεπει. :D Στο αποκατω επισης αλλα..δε θα το κρυψω,μ'αρεσουν: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 πω πω δεν σας προλαβαίνω... κάτσε να το πάρω αλλιώς μην είμαι τελείως όξω από το κλίμα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Πώς το'λεγε ο Howling Wolf?Όταν νοιώθεις evil είσαι blue.(κάπως έτσι τέλος πάντων ;D). Αποχωρώ προς τόπο αναπαύσως (να πείτε και τα δικά σας οι άντριδοι ;D). Καληνύχτες! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Μερικες ωρες ελειψα και το κανατε American Bar εδω μεσα... Ας ειναι. Θα βαλω ταξη με την παρακατω σπανιουρα που ανεβασα σημερα στο youtube. Στα φωνητικα οι Julie Massino & Sandy Politi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις