cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστώ Φώτη (αχ Joss ::)) κι ανταποδίδω με ένα κλασικό live του άρχοντα... Sorry Νίκο αλλά μετά από την Joss δεν μπορώ να ακούσω τον Tom...... ::) Μια παλιά μου "αγάπη".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Να 'σαι καλα Φωταρε,ανταφιερωνω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Πόσες φορές να τ'άκουσα αυτό το κομμάτι..... κι όποτε το ξανακούω ξαναανατριχιάζω. Ίσως, για μένα, ότι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Sorry Νίκο αλλά μετά από την Joss δεν μπορώ να ακούσω τον Tom...... ::) χα χα... καταλαβαίνω... ας ελπίσω ότι με ολίγη Zooey θα επανορθώσω... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 χα χα... καταλαβαίνω... ας ελπίσω ότι με ολίγη Zooey θα επανορθώσω... Εεεεε, χμμμμμ, μπάααα ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Τι ωραια πραγματα βαζετε μερικες φορες! :) Για την παρτη σας λοιπον,το αποκατω(μπορει να ειναι διασκευη αλλα παντα στο μυαλο και την ψυχη μου το εχω για δικο του): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 καλά αφού δεν μπορείς να απολαύσεις την Zooey μακρυά από το μεροκάματό της πάμε παρακάτω.... κάπου θα σε πιάσω... που θα πάει... 8);D λοιπόν δυο δυο γενιές μαζί και συνεχίζουμε.... https://youtu.be/YTXYzXFYJnI δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Για την παρτη σας λοιπον,το αποκατω(μπορει να ειναι διασκευη αλλα παντα στο μυαλο και την ψυχη μου το εχω για δικο του): Κι αυτό πάντα στο μυαλό και την ψυχή μου το έχω για δικό της ;) Κι ο Στίβι δίνει ρέστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Θεά η Χριστίνα, το κοριτσάκι δίπλα της (Shirley είπαμε; ) προσπαθεί αλλά..... ::) Δεν ξέρω βρε Νίκο, αλλά μετά την Joss όλες μου φαίνονται λίγες..... Εδώ με έναν εκκολαπτόμενο κιθαρίστα.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις