Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Δωσε τρελα.... https://youtu.be/to_8kZCQalQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 ΄ δεν είν'κακό...το'ψαχνα από flower travelling band αλλά έχει κατέβει απ'το τιούμπι. Dinos ....αίσχος! ;D Wtf μπας και θυμάσαι ένα κομμάτι από Philip Glass που αρχίζει με αστραπόβροντα και μετά έχει κάτι γλυκά τιν τι τιν,τιν τι τιν,τιν τι τιν,τιν τιν τιν τιν τιν τι τιν... ;D ;D ;D παλιό είναι,90ς και πριν Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 σπέρες κι από εμέ στην ομήγυρη... αγαπημένο μου άλμπουμ που αν δεν στραμπούλαγε τα αυτιά μου αυτή η πωπόγλωσσα θα άκουγα ολόκληρο συχνότερα... 8) και από τα πιο αγαπημένα μου του άρχοντα ο παγωτατζής Ντίνε... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Wtf μπας και θυμάσαι ένα κομμάτι από Philip Glass που αρχίζει με αστραπόβροντα και μετά έχει κάτι γλυκά τιν τι τιν,τιν τι τιν,τιν τι τιν,τιν τιν τιν τιν τιν τι τιν... ;D ;D ;D παλιό είναι,90ς και πριν Λες για το κομματι που αρχιζει με αστραποβροντα και μετα εχει κατι γλυκα τιν τι τιν,τιν τι τιν,τιν τι τιν,τιν τιν τιν τιν τιν τι τιν? Nope, δεν το θυμαμαι. ;D Γι αυτο παρε ενα Manfred Mann που τον εχω ευκαιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Kaliperes npap(ιε) Μας έστειλες με τη δουλεια σου στο του Jazzjocker Για την Αγγελική, τη Σοφία και τον Ray... Hope he gets laid... Α, ναι... Και για τον Παράγκα μου μας υπέδειξε το άλμπουμε... λαιμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Ενα τελευταιο για να παω να φαω μεσημεριανο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 npap κι εγώ έχω ένα θέμα με τα σταμπουλήγματα μαμώτη... Wtf με υποχρέωσες ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 npa pa... :-[ ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Αφήνοντας τη στιβαρή ευρώπη και περνώντας το αυλάκι,σας καληνυχτώ με psych και φλαουτάκια.Άντε να ξανάρθει το καλοκαιράκι,κάτι μηνάκια έμειναν... :D Μπουένα νοτσες ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2015 ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις