magna Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξερω τι ακουσες απ'αυτον, αλλα σε γενικες γραμμες οι συνθεσεις του ειναι πολυ καλες, μεσα στα πλαισια του BluesRock. Εχω 9 κυκλοφοριες του και οι περισσοτερες ειναι απσογες. 8) Ακου και την παρακατω μπαλαντα που ειναι δικια του. Και μη μου πεις οτι δεν σ'αρεσει γιατι θα σου ποσταρω 15 Dead Kennedys κομματια στη σειρα! Oρέ καλός είναι,εμένα δε μου αρέσει ;D Μία απ'τα ίδια μου ακούγεται στο σύνολο.Από όσα μονδέρνα έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό σε blues rock τούτο με κέρδισε που αναφέρεται και στην ανεργία ;D Και όχι την εσχάτη των ποινών,έλεος! :-\ Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Γειά σου μεγάλε Rico, rest in peace Μάγκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 δεν του φέρνει λίγο του Νικουλάκη ετούτος ή η ιδέα μου είναι? ::) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Καλούτσικα βαρανε ετούτοι Θα εχουν πιει τα ουισκακια τους πριν... σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Τουρκογιωργης/Σπαθας/Τρανταλίδης και guest ο Παπαθανασιου στα πληκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2015 δωσεεε https://youtu.be/qannFs974gg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις