Dinosp Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2015 Ελα Samy, πες μας την αληθεια. Το εφαγες τελικα. ;D ;D Ομελέτα, με 16 αυγά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 [flash=200,200] αδυναμια μου, κλασσικη ενορχηστρωση με ανατολιτικες αρμονιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 τώρα που λείπει η mag ευκαιρία να ιδούμε τον ..όφι μπανκιό... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Η επομενη ερωτηση του Χατζηνικολαου πρεπει να ειναι να ζητησει να πει λιγα αγγλικα ο Μπουμπουκος, για να ξερουμε όταν νικησει τον Τσιπρα πως θα μιλαει στο εξωτερικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Καλα εσυ πηγες πολυ μακρια. Τον εβγαλες ηδη προεδρο της ΝΔ και καπακι πρωθυπουργο, και ψαχνουμε τωρα αν μιλαει καλα Αγγλικα. :P Ο Χατζηνικολαου παντως, οσες φορες τον εχω ακουσει, παιζει να μιλαει χειροτερα Αγγλικα απο τον Τσιπρα, οποτε χλωμο το κοβω να κανει τετοια ερωτηση στον παλαβο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 Ολοι ολο άγνωστα τραγουδια βάζετε (πολυ το χαίρομαι που οι φιλοι μου εχουν ευρεία μουσικη παιδεία) Καταρράκτη καλησπέρα Σου εχω πει οτι σε θαυμάζω απεριόριστα? Οχι τοσο για τις μουσικες σου αλλά, κυρίως, για τα στέρεα επιχειρήματα σου. Για μενα εισαι ο καλύτερος debater του φόρουμ - το διαπίστωσα παλι σήμερα στη συζήτηση σου με τον εξίσου αγαπητό συμφορουμιτη, τον εφευρέτη της συζήτησης.... (Καλησπέρα Πάνο) Τις καλησπερες μου και στους λοιπούς κοινούς θνητούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις