Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Παλι για τον Samy ποσταρεις Magna? Αμαν πια με τους DP.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Πού απέναντι δηλαδή?Όπως λέμε Ρίο-Αντίρριο? ;D Μετά από πολύ καιρό βρήκα κρασί να μ'αρέσει.Από Μολδαβία μεριά... if the river was wine and I was a duck.... ναι θα μπορούσε αφού... :P ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Npap η φωτο σου δεν μου ανοιγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Npap η φωτο σου δεν μου ανοιγει... εγώ τη βλέπω κανονικά...αγγλία-αντιαγγλία ή γαλλία αντιγαλλία ;D edit:για το Σάμυ θα παίξει 12λεπτο prog που τα λατρεύει ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 τι Λωζάνη, τι Κοζάνη για μια πάπια μα πια πάπια... :P ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 τι Λωζάνη, τι Κοζάνη για μια πάπια μα πια πάπια... :P ;D έτσι έχει το πράγμα npap...για όλα φταίει η πάπια ... 8) α!τώρα τους είδα τους Cream...συνεχίζω με Bloomfield σκηνοθέτα....cut! ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 jamais η παπίτσα... το ποτάμι πρωτίστως... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 jamais η παπίτσα... το ποτάμι πρωτίστως... yeah.... 8) πού πήγε ο Wtf? Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 https://youtu.be/XdHnGyU1yJQ δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις