Guru npap Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 https://youtu.be/Fgm7F30EN50 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 αν γεννιόντουσαν απέναντι?... https://youtu.be/KBBJbb7HNlE δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Come and sit by me for a while... Let us feel again, once more, how warm our 37 degrees Celsius are... Yes... Miles sounds great - so does our yellow carpet Hug me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Τρία-τρία τα λούπερ......έ Ντίνο....; ::) :-X ;) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Ta looper ειναι τα μόνα πετάλια που χρησιμοποιώ Φώτη Ειναι, εξάλλου, τα μόνα που δέχονται αδιαμαρτύρητα να παίξουν μαζί μου Τα υπόλοιπα πετάλια τα εχω για διακοσμητικούς λόγους - μ' αρέσουν τα πολύχρωμα ντεκόρ, βλέπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2015 αν γεννιόντουσαν απέναντι?... Πού απέναντι δηλαδή?Όπως λέμε Ρίο-Αντίρριο? ;D Μετά από πολύ καιρό βρήκα κρασί να μ'αρέσει.Από Μολδαβία μεριά... if the river was wine and I was a duck.... Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις