samy paraga Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτάς τας αηδείας που βάνεις, τας ακούει μόνο ο Περικλής, εσύ και η Μάνγκα. Αργά ή γρήγορα θα εκλείψουν οι δημιουργοί και εσείς αι θαυμασταί και θα ησυχάσουμε με το μπαουλοντίβανο το Χάμοντ-που βγήκε και σε ψηφιακό. Αμήν No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 ...τας ακούει μόνο ο Περικλής, εσύ και η Μάνγκα...Λιγοι, καλοι και πχιοτικοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 σε άλλο mood εντελώς npap αλλά έχω stuckάρει με το solo...αυτά... :-X ;D δικαίως... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτάς τας αηδείας που βάνεις, τας ακούει μόνο ο Περικλής, εσύ και η Μάνγκα. Αργά ή γρήγορα θα εκλείψουν οι δημιουργοί και εσείς αι θαυμασταί και θα ησυχάσουμε με το μπαουλοντίβανο το Χάμοντ-που βγήκε και σε ψηφιακό. Αμήν To ότι είμαστε είδος προς εξαφάνιση είναι γεγονός.Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό θα ακούμε μουσική,δε θα πηγαίνουμε για ψάρεμα ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=biXnwOMznkg&list=RDbiXnwOMznkg all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=XDQjtCfUhPw all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις