samy paraga Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 Για κάποια αιτία, αυτό είναι το αγαπημένο μου κομμάτι από αυτό το μουσικό ιδίωμα ;D you're gonna need me Μπα το ανάποδο, απολύεσαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μπα το ανάποδο, απολύεσαι ;D ;D ;D OK, επειδή εμείς οι δεξιοί είμαστε καλοί άνθρωποι, προσλαμβάνεσαι- στην μπάντα που κάνουμε με τον Cos, σε θέλουμε ως sex symbol ;D https://www.youtube.com/watch?v=-Ti25g9Nrr8 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 OK, επειδή εμείς οι δεξιοί είμαστε καλοί άνθρωποι, προσλαμβάνεσαι- στην μπάντα που κάνουμε με τον Cos, σε θέλουμε ως sex symbol ;D Ας κανγχάσω, κανγχ κανγχ κανγχ Εγώ φίλοους είμαι για τα μεγάλα ογρωπαικά πολιτισμένα κράτη, όχι για εσάς τους ταλιμπάν βλακάνιους λαίμαι. Συζήταγα χθες με το Στίβη να παίξει κανά πιανάκι στη νέα μου δουλειά, σιγά μην ασχολούμαι με τον άνθρωπα με τη μουναδική λάμψη κι εσένα τους ταγματασφαλίτες και τους δοσίλογους ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 Άκου εδώ βρε κατσαπλιά ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πες τα ρε Σάμυ, πες τα Speres Terry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις