Επισκέπτης Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ZiD3mh8c90c More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 https://youtu.be/frjsKwuYhuQ δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 υπάρχουν τελικά αμέτρητα κομμάτια που νόμιζα ότι τα είχα "κάψει" ως έφηβος και απέφευγα χρόνια και χρόνια να τα τοποθετήσω σε κάποια πηγή αναπαραγωγής, αλλά αποδεικνύεται ότι τα μόνα καμμένα είναι τα εγκεφαλικά μου κύτταρα και αυτά παραμένουν ολοζώντανα... 8) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις