Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Ο Taylor σπερνει... :o I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Νωρις νωρις σημερα Npap, τι εγινε? Για τσεκαρε το ρολόι σου, πρεπει να πηγαινει 3-4 ωρες μπροστα... :P ρε κατσικοπόδαρε πληκτροβόρε, μια φορά είπα να μπω νωρίς και το γρουσούζεψες... μουκατσε έκτακτο και τελείωσα μολις, με διάλειμμα 4 ωρών για ύπνο... ::) :P αλλά το σωσες με τους Savoy και σε συγχωρώ... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Δεν πειραζει. Εκατσα στη θεση σου εδω ως τις 5 το πρωι οπως βλεπεις. Πρεπει να φτιαξω ενα ιντερνετικο ραδιο γιατι δεν παει αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Θανάσης Καλδής Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 The Bass Dredd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 παρεμπιπτόντως αν ενθυμούμαι καλώς, είχε πέσει παλιά η ιδέα για κάποιας μορφής noiz Radio αλλά δεν ευδοκίμησε... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Δεν θυμαμαι...Καλη φαση θα ηταν να γινοταν. Εγω ανετα θα μπορουσα να βοηθησω, για ενα συμβολικο ποσο των 1500-2000€ το μηνα. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 α ωραία ότι πρέπει για την κρίση... θα πληρώνεις cash ή με κάρτα?.. :P ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις