Guru npap Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 ::) ::) ::) ::) ::) ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 φρίκη τάιμ...ξαναμανά 2 και σήμερα.... >:( ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 βρε βρε... σαν τους ήλιους... :P δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 βρε βρε... σαν τους ήλιους... :P @αματα με κεφαλαία γράμματα npap :P btw τι δίσκαρος είναι αυτός από cream.Πόσο χιλιοακουσμένος (και λίγα λέω) και εξίσου διασκευασμένος είναι Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 έλα ρε magna μου γιατί δεν μου φτάνουν τα άπαντα του Gary Willis που ακούω καθημερινά από το κουνιαδάκι μου απέναντι, έχει έξαρση τελευταίως η fusionίτιδα κι εδώ... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Παλι εδω Magna? Τι εγινε? Δεν βρηκες κι εσυ δωματιο και γυρισες πισω, οπως εκανε μια Γεωργιανη φιλη μου σημερα που δεν βρηκε δωματιο στο Borjomi και γυρισε πισω στην Τυφλιδα? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Το δωμάτιο το έχω Wf.Θα πάρω και το τόξο μαζί κι έτσι και περνάει άνθρωπος κοντά απ'το φράχτη θα τρώει σαιτιά.Oύτε που θα καταλαβαίνει από πού του ήρθε... ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
route77 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Γίνε ο ήρωας του εαυτού σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις