Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Guru

Μηλίνα?... έλα ρε... ίσως η πιο ήρεμη βδομάδα της ζωής μου... η απόλυτη ανασύνταξη μετά "πλύσης εγκεφάλου"... ταβλάκι και επιτραπέζια στο μπαλκόνι του Κατσίκα φάτσα στο ηλιοβασίλεμα και υπέροχη κακαβιά σε εκείνη την χωμένη στο πουθενά ταβερνούλα που έπρεπε να την παραγγείλλουμε από την προηγούμενη...

ΤΥΧΕΡΕεεέ...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Terry αξιοπρέπεια, η αξιοπρέπεια τρώγεται, είναι γευστική, δεν είναι σα τα συσίτια  ;)

Πάρτε κύριε... χαρούπια  ;)

Η αναμόρφωση της γλώσσας, που θα επιτελεστεί επί των ημερών Μπαλτά, θα αντικαταστήσει την λέξη «αξιοπρέπεια», με την λέξη «χαρούπι».

Θα τρώγεται, ωμή, ακατέργαστη, αλλά και ως άλευρο (χαρουπάλευρο) ή μέλι (χαρουπόμελο) και θα είναι γευστικότατη.

Έλεγα να ακούσω το τραγούδι της «φρουτοπίας», αλλά θα προτιμήσω αυτό τελικά:

https://www.youtube.com/watch?v=biXnwOMznkg&list=RDbiXnwOMznkg

all this has happened before and will happen again

Μηλίνα?... έλα ρε... ίσως η πιο ήρεμη βδομάδα της ζωής μου... η απόλυτη ανασύνταξη μετά "πλύσης εγκεφάλου"... ταβλάκι και επιτραπέζια στο μπαλκόνι του Κατσίκα φάτσα στο ηλιοβασίλεμα και υπέροχη κακαβιά σε εκείνη την χωμένη στο πουθενά ταβερνούλα που έπρεπε να την παραγγείλλουμε από την προηγούμενη...

ΤΥΧΕΡΕεεέ...

Ομορφα πραγματα.

Καθε φορα χαζευω κυριολεκτικα με το ηλιοβασιλεμα,χανομαι να βλεπω τον ηλιο

να πηγαινει πισω απο τα βουνα και να βλεπεις τον Αλατα απεναντι να μωβιζει.

Το καλο με τη Μηλινα ειναι οτι εντος μισης ωρας βρισκεσαι απο τη μερια του Αιγαιου,

σε κατι υπεροχες παραλιες(Καστρι,Ποτιστικα,Μικρο,κλπ) με καταγαλανα και-συνηθως-καθαρα νερα.

Πάρτε κύριε... χαρούπια  ;)

Η αναμόρφωση της γλώσσας, που θα επιτελεστεί επί των ημερών Μπαλτά, θα αντικαταστήσει την λέξη «αξιοπρέπεια», με την λέξη «χαρούπι».

Θα τρώγεται, ωμή, ακατέργαστη, αλλά και ως άλευρο (χαρουπάλευρο) ή μέλι (χαρουπόμελο) και θα είναι γευστικότατη.

Έλεγα να ακούσω το τραγούδι της «φρουτοπίας», αλλά θα προτιμήσω αυτό τελικά:

https://www.youtube.com/watch?v=biXnwOMznkg&list=RDbiXnwOMznkg

Τερρυ,

πολυ το φχαριστήθηκα που με υπερασπίστηκες σε εκείνο το νήμα - που με είπες σοβαρό ανθρωπΑ - μενι θενκς, σοβαρά...

τωρα, αν ήταν να αυτοχαρακτηριστώ θα έλεγα ότι ΕΙΜΑΙ ΦΡΙΚΙΟ

Θάνατος στα πανκια, λαίμαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου