fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Λίγο ησυχία παρακαλώ. https://www.youtube.com/watch?v=fXZR4zxMDeA Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 αν δεν κάνω λάθος είναι ινδιάνοι-ινδιάνοι με φουλ επιρροές από Hendrix Νομιζω ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 The Sound • The Soul • The One Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Κώστα, βάλε ένα ποτάκι και απόλαυσε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Ποτακι δεν εχω, σπιτι δεν πινω πλεον. Αλλα τον μεγαλο Kenny Burrell φυσικα και θα τον απολαυσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Ελα Φιουζιε, μια και με εβαλες στην πριζα, αφιερωμενο το παρακατω. Ολη η παλιοπαρεα (γιγαντων) ξανα μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Ελα Φιουζιε, μια και με εβαλες στην πριζα, αφιερωμενο το παρακατω. Ολη η παλιοπαρεα ξανα μαζι. Αυτά είναι ρε Κώστα! Για πάρτη σου ο Jimmy. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Ενα απο τα καλυτερα live του Smith. Το εχω σε διπλο CD, μαζι και τις δυο κυκλοφοριες σε ενα πακετο. Τι να λεμε τωρα, αθανατες μουσικαρες φιλε. ;D Edit: Το κομματι δεν ειναι απο το live "Groovin' At Small's Paradise". Σ'αυτο εξαλλου δεν παιζει ο Burrel αλλα ο Eddie McFadden. Μικρο το κακο, παραμενει κομματαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2015 Καληνυχτιζω με το παρακατω αλμπουμ να παιζει στα decks. Ωρα για ποτακι κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2015 https://youtu.be/d8rd53WuojE δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις