magna Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 :P Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 @magna... πάντα είχα αδυναμία στην "δανεική" blue note των ασπρουλιάρηδων... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 @magna... πάντα είχα αδυναμία στην "δανεική" blue note των ασπρουλιάρηδων... :) μαζί σου! ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Πάω να παραδώσω το ταλαιπωρημένο μου πνεύμα...καλό ξημέρωμα παιδιά! :) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Μπορει να τον λενε φλωρο αλλα τι σκατα,τα μπλουζ τα ξερει και τα βαραει ωραια(με τα τερατα απο πισω βεβαια παρεα). https://www.youtube.com/watch?v=Gz-ch4reTP4 Καλο ξημερωμα κι απο εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2015 Πάω να παραδώσω το ταλαιπωρημένο μου πνεύμα...καλό ξημέρωμα παιδιά! :) όντως I Know Why The Sun Don't Shine... σήμερα κλείνω μισό αιώνα κάτω από αυτόν... ;D όνειρα γλυκά magna... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 I Know Why The Sun Don't Shine... σήμερα κλείνω μισό αιώνα κάτω από αυτόν... ;D ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ npap. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Πολύχρονος Νικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 όντως I Know Why The Sun Don't Shine... σήμερα κλείνω μισό αιώνα κάτω από αυτόν... ;D όνειρα γλυκά magna... Μισό αιώνα?Πρέπει να σε σέβομαι τότε,εγώ έχω χρονάκια ακόμα (αν τα καταφέρω) :P Χρόνια σου πολλά ρε npap και μακάρι να σου συμβαίνει μόνο ό,τι θες! ;) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=mHre5gtX04M Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις