Guru npap Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 "...And the men who hold high places Must be the ones to start To mold a new reality Closer to the heart..." σε άλλο τόπο, σε άλλο χρόνο, με άλλες "μάσκες" απάτητες... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Πάντως χωρίς τον Samy είμαστε ορειβάτες χωρίς σχοινί μπορείς να πείς και κρεμασμένοι αυτόχειρες χωρίς σχοινί, αλλά δεν....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Με την εθελούσια του Σάμυ θα σταματήσει να ποστάρει κι ο Καταρράκτης. Βλέπεις Σάμυ. Μισογεμάτο το ποτήρι. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Ρε συ Σάμυ, δεν γίνεται εμείς να πίνουμε στην υγειά σου, και συ να την κάνεις. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Πρέπει να περνάω το χειρότερο Ιούλιο της ζωής μου.Το μόνο αισιόδοξο είναι ότι το θρεντ παραδόθηκε αμαχητί στα φρικιά ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=QgAhKA3YeI4 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Και σε αντίθεση με μερικούς που νομίζουν ότι η μακροβιότερη μπάντα είναι τα κοτρώνια,πλανούνται πλάνην οικτρά.Οι Golden Earring είναι ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2015 Αλλά πού θα πάει?Κάποιο βράδυ,ελπίζω σύντομα,θα νανουρίζομαι στην αιώρα χαζεύοντας τα αστέρια τέτοια ώρα και όλα αυτά θα είναι πολύ πολύ μακριά :D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=K_1kX34fbwY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2015 Ρε, θα μου πει κάποιος τι έπαθε ο Σάμυ; Τι φίλοι είσαστε; Δεν έχει κανείς το τηλέφωνό του να τον ρωτήσει; >:( Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2015 Eλα πισω Samy, και σου υποσχομαι να σ'αφηνω να ποσταρεις 2 Punk κομματια το μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις