Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 ...and I got a lot of nerves... >:( ;D ;D ;D βάι,βάι ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 @Δεν έχω καμία διάθεση να πολιτικολογήσω αλλά όταν προκαλούμαι οφείλω να απαντώ.Και το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι κόσμο που τον εβλεπα στο δρόμο και μιλούσαμε μια χαρά με το που έγινε το συμβάν φλόμωσαν την "καραμπίνα" και βγήκαν.Και είναι οι ίδιοι αυτοί που ανησυχούν για εμφύλιο....Τι δεν πάει καλά? εγώ τι να πω βρε που δεν μου μιλάνε ούτε οι ΝΑΙ ούτε οι ΟΧΙ?... ευτυχώς ανάμεσα σε αυτούς όπως είπα και στο φατσομπούκι, δεν μου μιλάει πια ούτε ο ΚΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Με έπιασαν τα διαόλια μου νυχτιάτικα, ως εκ τούτου.. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Θα το βουλώσω, θα σκύψω το κεφάλι και θα ελπίσω ότι η πατρίδα μου θα πάει παρακάτω. Η απάντησή μου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 εγώ τι να πω βρε που δεν μου μιλάνε ούτε οι ΝΑΙ ούτε οι ΟΧΙ?... ευτυχώς ανάμεσα σε αυτούς όπως είπα και στο φατσομπούκι, δεν μου μιλάει πια ούτε ο ΚΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ... :) Να πεις ότι είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.Δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω!!!Έχω σιχαθεί να μου μιλάνε!Δε θέλω να μου μιλάει κα νέ νας!Μετράω μέρες για το βουνό να ακούω μόνο πουλάκια και τη strat μου. :-[ Για fb ούτε λόγος....αυτά είναι τα extreme sports και όχι η ορειβασία ;) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Η απάντησή μου. Φυσικά, τα λέγαμε και νωρίτερα- οι δομές ;) Απολείπειν ο θεός Αντώνιον... Δεν υπάρχει ελπίδα εδώ πέρα ;) https://www.youtube.com/watch?v=JOF0i4I8EcA all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ σας για τη συντροφιά όλα αυτά τα χρόνια, να είστε καλά, εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Καλό σας βράδυ. Επαέ ήρθαμε, πάω να φύγω. ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Για fb ούτε λόγος....αυτά είναι τα extreme sports και όχι η ορειβασία ;) α δεν ξέρεις τι χάνεις... δεν υπάρχει καλύτερος "κουβάς" για εμετούς θυμικού... και μάλιστα αυτοκαθαριζόμενος... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις