magna Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Ήπιαμε και παλαιότερα, όλοι οι γεροντοφρίκουλες-λίτσες κατάντησαν τα πιο συντηρητικά Ε3 του σύμπαντόςνενέ λαίμαι όμως Πάρε τα όρυζα και πάνε στο γάμο του Sebastian.(εγώ ούτε στον δικό μου δεν πήγα οπότε καταλαβαίνεις...).Στο τέλος θα παίξει και βλάχικα ;D ;D ;D καληνύστες! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Λατρεύω την σιωπή... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Νιάου... Τι έγινε το εμφατικό ΟΧΙ; Α, ναι, γαργάρα ;) Το μαχαίρι βγήκε για να κόβει το ψωμί,το ότι κάποιοι το χρησμοποιούν για να σφάζουν κόσμο δε σημαίνει ότι ενοχοποιείται.... ;) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Το μαχαίρι βγήκε για να κόβει το ψωμί,το ότι κάποιοι το χρησμοποιούν για να σφάζουν κόσμο δε σημαίνει ότι ενοχοποιείται.... ;) Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος και δεν εξέφρασα την ικανοποίηση μου την προηγούμενη Κυριακή για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Θα το βουλώσω, θα σκύψω το κεφάλι και θα ελπίσω ότι η πατρίδα μου θα πάει παρακάτω. Ένας του ΙΤ. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Μην πολιτικολογατε καλοι φιλοι και φιλες,βαλτε μουσικ. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 ...Τι να κυνηγήσω από δαύτα,αφού δεν τρώγονται! ;D ;D ;D ορθόν... αλλά το δερματάκι τους?... αχ αυτό το δερματάκι.... εκτός από γούτσου γούτσου όλο και καμιά ζώνη, παπουτσάκι, μπουφανάκι για την μηχανή θα βγάζει... τώρα θα μου πεις τα λυπάσαι... είναι και η οικολογική ανησυχία για την ισορροπία της "χλωρίδας"... έεις δίκαιον... απλά τρομαζέ τα και άστα.... αλλά μη το παρακάνεις και μας την πέσουν αι φιλοζωικάί και ο "εθνικός σιταρ"... ;D ;D ;D αφιερωμένο σε αυτά λεπόν το κάτωθι... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος και δεν εξέφρασα την ικανοποίηση μου την προηγούμενη Κυριακή για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Θα το βουλώσω, θα σκύψω το κεφάλι και θα ελπίσω ότι η πατρίδα μου θα πάει παρακάτω. Ένας του ΙΤ. Είμαι δημόσιος υπάλληλος(δυστυχώς για μένα,όλοι οι άλλοι μου λένε ευτυχώς),δεν έχω ιδέα πού θα πάει η πατρίδα μου(ποιά πατρίδα) γιατί απλά δεν ξέρει πού θέλει να πάει(ώ τι νέο) και η κάθε ικανοποίησή μου και νίκη παίζει σε εντελώς άλλα επίπεδα απ'αυτά της μάζας. Όπως και οι ήττες μου φυσικά ;) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2015 ορθόν... αλλά το δερματάκι τους?... αχ αυτό το δερματάκι.... εκτός από γούτσου γούτσου όλο και καμιά ζώνη, παπουτσάκι, μπουφανάκι για την μηχανή θα βγάζει... τώρα θα μου πεις τα λυπάσαι... είναι και η οικολογική ανησυχία για την ισορροπία της "χλωρίδας"... έεις δίκαιον... απλά τρομαζέ τα και άστα.... αλλά μη το παρακάνεις και μας την πέσουν αι φιλοζωικάί και ο "εθνικός σιταρ"... ;D ;D ;D αφιερωμένο σε αυτά λεπόν το κάτωθι... χμμμμ μια φαρέτρα θα την ήθελα....χμμμμ @Δεν έχω καμία διάθεση να πολιτικολογήσω αλλά όταν προκαλούμαι οφείλω να απαντώ.Και το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι κόσμο που τον εβλεπα στο δρόμο και μιλούσαμε μια χαρά με το που έγινε το συμβάν φλόμωσαν την "καραμπίνα" και βγήκαν.Και είναι οι ίδιοι αυτοί που ανησυχούν για εμφύλιο....Τι δεν πάει καλά? Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις