Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Αρκετά ασχολήθηκα με τους φρίκουλες του πόρδουμε και την φρικου-Λίτσα . Από αύριο το τεχνικό τεάμ του πόρδουμε θα διαγράψει τα ανεπίτρεπτα άσθματα που βάλατε , λυπάμαι ;D ;D ;D Άντε για ύπνο Ρούλιδες τώρα λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 ευτυχώς που ξεχνάει πάντα τα κλειδιά στην πόρτα... άντε γεια μας... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 8) https://www.youtube.com/watch?v=zE_hu7_yZ_0 :o https://www.youtube.com/watch?v=Rz65kQPXKOE :'( I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 "No time to kiill but time to change the kind of hurry i've been in And quit this work and worry lookin' back at where i've been.. If you don't look ahead nobody will. ......there's no time to kill...." δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 8) I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Τι να βάλω? Τι να βάλω?... ... ... ... ...πάρτε 31 δευτερόλεπτα Ντύλαν 8) Δροσούλα σήμερα Τσκαλιησπέρεσμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Τι να βάλω? Τι να βάλω?... Πάρε δωράκι από 'μένα... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2015 ...πάρτε 31 δευτερόλεπτα Ντύλαν 8) Κι αυτά πολλά είναι...... ::) ;D Το παρακάτου, αφιερωμένο εξαιρετικά.... Με φάγατε και τό'βγαλα......Ξανά άνδρας....λαίμαι τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις