Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα τσίπρα πλέον θα είναι δωρεάν λαίμαι και δεν βλέπω να σε χαροποιεί τάυτο αγάπη μου, παρότι καταχράστηκες το Λημνιώ των παιδιώνε λαίμαι  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Guru

Ρε Πίπη-Τυρί, δεν ξέρεις τι ήττα έχω φάει με τα 180 μπου που εμ που με είπες. 2 μήνες παλέυω το απάλευτο λαίμαι  ;D

Κοίτα φίλος, είναι Πίπι-Τύρι. Οκ? Αντεμηταπάρω.

Τώρα για το 180, ντάξει....είπα κι εγώ μια μαλακία. ;D

• Moderator

Τα τσίπρα πλέον θα είναι δωρεάν λαίμαι και δεν βλέπω να σε χαροποιεί τάυτο αγάπη μου, παρότι καταχράστηκες το Λημνιώ των παιδιώνε λαίμαι  ;D ;D ;D

Liebe Zoe*

*Αγαπητή Ζωή, τα τσίπρα θα καταναλωθούν την Τρίτη σε ειδική εκδήλωση της Επιτροπής Αλήθειας του Δημόσιου Χρέους- με μελή εμένα, τον Στράτο, το Γιώργο και τον Ντίνο.

all this has happened before and will happen again

Κοίτα φίλος, είναι Πίπι-Τύρι. Οκ? Αντεμηταπάρω.

Τώρα για το 180, ντάξει....είπα κι εγώ μια μαλακία. ;D

Φίλοους και στα 2 έχεις δίκιο, δεν είπες μακακία, ειδικά για το δεύτερο, απλά δεν έχω τα χέρια σου λαίμαι ρε κανάγια  ;D

No one wants an alien

• Guru

απλά δεν έχω τα χέρια σου λαίμαι ρε κανάγια  ;D

Ναι, αυτό είναι αμοιβαίο. ;D

Καλή σας νύχτα κύριοι.

https://www.youtube.com/watch?v=kdOrMjZIA-4

Liebe Zoe*

*Αγαπητή Ζωή, τα τσίπρα θα καταναλωθούν την Τρίτη σε ειδική εκδήλωση της Επιτροπής Αλήθειας του Δημόσιου Χρέους- με μελή εμένα, τον Στράτο, το Γιώργο και τον Ντίνο.

Άμποτε να βγουν και τα αποτελέσματα της επιτροπής, γιατί φοβάμαι Ζωή μου πως κανείς δεν θέλει να βγούνε αποτελέσματα από καμιά επιτροπή, μια ζωή λιβάνι και αγιαστούρα πέφτει κι απ τη Ζωή που λες αγαπούλα . Και επειδή ασχολείσε με το κλωτσοσκούφι, το μαγαζί έπρεπε να έχει κλείσει δεκαετίες τώρα, αλλά κι εκεί........ οπότε μη με λες εμε΄να αναρχικά τσιπράτα  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου