fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Τα φρικιά δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν αιώνα, δεν άκουγαν εξάλλου ποτέ Βάουι ;D :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Κύριε πάνκη μου, αυτό είναι το "αυθεντικό" punk. Οι Crass ήταν πρωτοπόροι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Πάρε και GBH (πω πω, τι θυμήθηκα). 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Κύριε πάνκη μου, αυτό είναι το "αυθεντικό" punk. Οι Crass ήταν πρωτοπόροι. Χρόνια τώρα, αλλά δε με στήριξες ημιφρικουλοπρογκ. Απολύεσαι λαίμαι όμως ;D ;D ;D Ως ανδμιν πλέον σε μπανιάρω κιόλας. :D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Το λοιπόν, αγναντεύοντας το χαρούμενο σμάρι από υπερήφανες λιβελούλες να χορεύει τους πεντοζάληδες υπό την υπόκρουση των ζουρνάδων στο Σύνταγμα, μου ήρθε αυτό το άσμα στο μυαλό... https://www.youtube.com/watch?v=cATPLk559XY ΥΓ: Συλλαλητήρια και μπράβο... (τα) γαμήσατε, αλλά ελπίζω να είστε έτοιμοι για την συνέχεια. Το μέλλον είναι τώρα λαίμαι... και δεν θα το γουστάρουμε καθόλου. Πως το είπε, 48 ώρες... ήταν ο Eddie Murphy; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Χρόνια τώρα, αλλά δε με στήριξες ημιφρικουλοπρογκ. Απολύεσαι λαίμαι όμως ;D ;D ;D Ως ανδμιν πλέον σε μπανιάρω κιόλας. :D Κάνεις λάθος φίλοους! Ιδού και το σύγχρονο Αμερικάνικο punk (για να μην νομίσεις ότι δεν έχω σχέση με το άθλημα). :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις