boukas Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Ποιοι opeth; Opthalamia και ξερό ψώμι!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Το κλαψομούνισμα των Radiohead δεν το ξεπερνάει κανείς... :lol: Θα συμφωνήσω σε αυτό. :lol: :lol: Οι Opeth προκαλούν μελαγχολία;;Εγώ θέλω να σφάξω κόσμο όταν τους ακούω :twisted: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2006 Νικόλας ¶σιμος - Παπάκι Μάνος Λοΐζος - Κι αν τα μάτια σου δε κλαίνε Δημήτρης Λάγιος - Μωβ Μάνος Χατζιδάκις - Η Προσευχή Του Ακροβάτη www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2006 Νικόλας ¶σιμος - Παπάκι Νικολας Ασιμος-Λινα θα προσθετα... πολυ μελαγχολια βρε παιδι μου.. :cry: :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημήτρης Λάγιος - Μωβ Πωπωπω, τι μου θύμισες τώρα... Φοβερός δίσκος.... Πρέπει να πάω να τον βρω σε cd!! Τον είχαν οι γονείς μου σε lp :) Πολύ καλή δουλειά! Εγώ γενικώς λατρεύω και διάφορα του Χατζιδάκι σε αυτό το στυλ (κιθάρα από πίσω, κανένα πνευστό + φωνητικά), αλλά σε πολλούς φαίνονται γλυκανάλατα. Εγώ τα προτείνω ανεπιφύλακτα όμως!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν, τώρα αν σας πω ότι θεωρώ πολύ μελαγχολικά αρκετά (έως πάρα πολλά) τραγούδια της Anastacia θα με βαράτε;; :lol: 8) Επίσης, από Opeth θεωρώ πολύ καλό δίσκο και το "Damnation" :) Μην ξεχνάμε επίσης την Tori Amos: "Winter", "i i e e e", "Strange", "Gold Dust"... Καταπληκτικά κομάτια τα οποία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ (:lol:) να ακούσεις!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2006 Το winter είναι απο τα καλύτερα τραγούδια ever απο κάθε άποψη! Καραεπιβάλλεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2006 Το κλαψομούνισμα των Radiohead δεν το ξεπερνάει κανείς... :lol: Θα συμφωνήσω σε αυτό. :lol: :lol: Οι Opeth προκαλούν μελαγχολία;;Εγώ θέλω να σφάξω κόσμο όταν τους ακούω :twisted: Τα μεσημέρια του φθινοπώρου κάτσε στο μπαλκόνι αγναντεύοντας τον γκρίζο ουρανό και βάλε το deliverance στο cd player.......... Aπό κει και πέρα όντως ο συνδυασμός proggressive και death απλά σκοτώνει... :twisted: :twisted: :twisted: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 King Crimson.Epitaph. Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Γιαννησ Αγγελακας- Οι ανασες των λυκων Πιστεψτε με ολος ο δισκος ειναι... :twisted: :evil: 8O NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση