alkias Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Δε λεω καλα ειναι και αφτα τα χαροπα τραγουδακια αλλα ολο τετια ακουω... Πητεμου κανενα ψηχοπλακοτικο τραγουδι να ακουσω...κατι που να σου μαυριζει την ψυχη ρε παιδι μου... τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Αν θες κάτι πραγματικά σκατόψυχο, άκου DarkThrone... :twisted: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=hX29JlgXdj0&mode=related&search= καλού-κακού όμως κράτα τις φαλτσέτες και τα ξουράφια μακριά σου γιατί δεν ξέρω πόσο θα μερακλώσεις και τι είσαι ικανός να κάνεις μετά :lol: :lol: P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=GAAJj_zJb78 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Bάλε και ο,τιδήποτε από anathema. Και οι antimatter είναι εξαιρετικοί γι΄ αυτή την δουλεια. :lol: Το electric από Madrugada προτείνεται, επίσης. one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν εγώ θα σου προτείνω ΤΟ κορυφαίο γκρουπ για τέτοιες δουλειές : Immortal (παρεπιπτώντως πες στη μάνα σου πριν το κάνεις να απομακρύνει κάθε αιχμηρό αντικείμενο από το σπίτι και για παν ενδεχόμενο να κλειδώσει τις μπαλκονόπορτες :wink: ) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Ωραίοι οι Anathema! Αν και προσωπικά προτιμώ τα τελευταία album τους, τα οποία είναι περισσότερο μελαγχολικά παρά depressive. Το τελευταίο τους ειδικά είναι εκπληκτικός δίσκος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ προσωπικά όταν είμαι στενοχωρημένος ( :cry: ) για ψυχωπλακωτικό βάζω το The Noose - A Perfect Circle ή κάτι ανάλογο.Και οι Immortal την κάνουν τη δουλειά,αλλά εγώ τέτοια ακούω συνέχεια οπότε ψάχνω κάτι διαφορετικό για ψυχοπλάκωμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 άκου και κάτι άλλο ετός από γκρούπ παιδί μου! πχ. http://www.jocelynpook.com/ Music from the motion picture Eyes Wide Shut νομίζω είναι το "Flood" άκουτο και πές μου. αλλά και η υπόλοιπη δισκογραφία της είναι φοβερή. Ξεκόλα λίγο από το ρόκ κλπ κύρια και φτωχά ρεύματα της γκρίζας εποχής μας. :wink: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2006 In flames-Trigger In flames-Dawn of a new day In flames-Metaphor(κορυφαιο) Rammstein-Mutter Communic-Waves of visual decay Marilyn Manson-Target audience Warlord-Lost and lonely days(και ολα τα υπολοιπα βεβαια) Soilwork-Spirits of the Future Sun(απο τα αγαπημενα μου κομματια ever) Αυτα για αρκετη μελαγχολια... :cry: :cry: :cry: :cry: Το Black δεν νομιζω πως ενδεικνυται για μελαγχολικες καταστασεις...ενδεικνυται για να προκαλεσει μελαγχολικες καταστασεις στους αλλους! :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση