SamTheRipper Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Aπό ότι μου είπε ένας φίλος μου,στο Lateralus ανέβηκαν και οι support (Mastodon)και έπαιξαν με τους Tool για λίγο :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Aπό ότι μου είπε ένας φίλος μου' date='στο Lateralus ανέβηκαν και οι support (Mastodon)και έπαιξαν με τους Tool για λίγο :wink:[/quote']NAI ETSI EINAI Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Aπό ότι μου είπε ένας φίλος μου' date='στο Lateralus ανέβηκαν και οι support (Mastodon)και έπαιξαν με τους Tool για λίγο :wink:[/quote']Απορω πως οι Mastodon καταφεραν να παιξουν μετα απο το "alcohol overdose" που ειχαν στο underground το προηγουμενο βραδυ απο το live !! Ετυχε και ημουν εκει μαζι τους εκεινο το βραδυ.....αν σε καθε σταθμο του tour κανουν ετσι θα παθει το συκωτι τους! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 εγώ απλά βαρέθηκα... και μπήκα σε ελάχιστα σημείa στο mood! :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluestaff Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Οι Tool ήταν απλά τόσο καλοί που δεν με ένοιαξε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ από τις κακοτοπιές (χώρος, οργάνωση, setlist, κλπ). Την ώρα του live "έφυγα" κανονικά (και χωρίς να έχω πιει τπτ). Ήταν απλά Θ Ε Ο Ι ! ! ! ! Βέβαια τώρα ξέρω πως την επόμενη φορά που θα βγουν σε περιοδία θα πάω να τους δω κάπου έξω με VIP Gold Class Super Hi Lux 8) εισιτήριο (όσο κι αν κάνει αυτό), να είμαι πρώτη μούρη, να βλέπω τέλεια, να ακούω τέλεια για να τους απολαύσω όπως τους αξίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Να γινω λιιιιιιιιιιιγο εριστικος...Μηπως την εχουν ακουσει λιγο τα παιδια?... 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Να γινω λιιιιιιιιιιιγο εριστικος...Μηπως την εχουν ακουσει λιγο τα παιδια?... 8) Γιατι το λές αυτο??? Συνεχισε τον συλλογισμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blink182 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 παιδια μηπως εχει κανεις καμια φωτω απο τους tool ή video???... please αν εχει κανεις να ανεβασει γιατι δεν εχω τιποτα και γουσταρα πολυ να ειχα>> :P :P :P :P 6 just held such better days Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 παιδια μηπως εχει κανεις καμια φωτω απο τους tool ή video???...please αν εχει κανεις να ανεβασει γιατι δεν εχω τιποτα και γουσταρα πολυ να ειχα>> :P :P :P :P http://www.toolband.com/index_frames.html Mήπως σου κάνει αυτή ;;; (δεν νομίζω...) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση