Προς το περιεχόμενο

Fender Custom Shop

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα μολις χωνεψεις το κουτοχορτο που σε ταϊζουν τοσα χρονια οι κουρδισμενοι παρε τηλ. τον Suhr να σου στειλει κι αλλο... :lol: :lol: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

¶ντε πάλι τα ίδια.... :? :(

Προσωπικά δεν θα έδινα ποτέ τόσα χρήματα για μια κιθάρα. Δεν έχω πως να την αξιοποιήσω, άλλωστε.

Αλλά καταλαβαίνω πως αρκετά μεγάλο μέρος της τιμής πηγαίνει στα μεροκάματα των εξειδικευμένων τεχνικών. Είναι πολύ λογικό να έχει μεγάλο ημερομίσθιο ο με 20ετή εμπειρία μάστορας (και στις ΗΠΑ μάλιστα) που θα ασχοληθεί για πόσες μέρες με μια κιθάρα. Πώς είναι το μεροκάματο του κινεζούλη στο εργοστάσιο της squier; Καμία σχέση! :lol:

Επίσης μου φαίνεται λογικό να πληρώνεις το "όνομα" καθώς και την απίστευτη μεταπωλητική αξία. Συνήθως οι fender custom shop κερδίζουν αξία όσο περνάει ο χρόνος. Αυτό το προνόμιο μου φαίνεται πολύ λογικό να έχει ένα αντίκτυπο στην τιμή αγοράς. 8)

Τώρα για το αν αξίζουν τα χρήματά τους όταν έρθει η ώρα του παιξίματος, δεν έχω ιδέα...Και δεν προβλέπεται να αποκτήσω...

one colour: black - and shades of grey

αυτες οι συζητησεις πολλες φορες μου δημιουργουν μια αλλη απορια........

Αληθεια ποσοι απο εμας παιζουν/εχουν τις ικανοτητες για μια κιθαρα των 3000+ ¤........Προσωπικα με βαση τις γνωσεις μου και τις ικανοτητες μου πανω στη κιθαρα δεν νομιζω οτι ειμαι αξιος κιθαρας ανω των 500¤ :D :D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Μηπως για καποιους το να αγοραζουν τετοιες ακριβες κιθαρες ειναι το αντιστοιχο αυτων που αγοραζουν Porsche και δεν ξερουν να οδηγησουν οπως αρμοζει σε αυτα τα αυτοκινητα??????(με τη προυποθεση οτι αγοραζουν τετοιες κιθαρες για να τις χρησιμοποιουν στο φυσικο τους χωρο και οχι σαν επιπλα η σαν επενδυση)

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Αληθεια ποσοι απο εμας παιζουν/εχουν τις ικανοτητες για μια κιθαρα των 3000+ ¤.......

τι ακριβως εννοεις;

δηλαδη ειναι πιο..δυσκολες να παιχτουν;; :lol:

οχι δεν λεω αυτο εννοω ποσοι απο εμας εχουν πραγματικα τη μουσικη καταρτιση, τις ικανοτητες, το παιξιμο που ειναι ανταξιο μιας τοσο ακριβης κιθαρας??

Ξερεις εφοσον αγοραζεις Porsche να την οδηγεις εστω στο 70% των δυνατοτητων της??????

2 things are infinite:the universe&human stupidity

οχι δεν λεω αυτο εννοω ποσοι απο εμας εχουν πραγματικα τη μουσικη καταρτιση' date=' τις ικανοτητες, το παιξιμο που ειναι ανταξιο μιας τοσο ακριβης κιθαρας?? [/quote']

για να ειμαστε ειλικρινεις ισως και κανενας με τα δεδομενα εκτος ελλαδας...

αυτες οι συζητησεις πολλες φορες μου δημιουργουν μια αλλη απορια........

Αληθεια ποσοι απο εμας παιζουν/εχουν τις ικανοτητες για μια κιθαρα των 3000+ ¤........Προσωπικα με βαση τις γνωσεις μου και τις ικανοτητες μου πανω στη κιθαρα δεν νομιζω οτι ειμαι αξιος κιθαρας ανω των 500¤ :D :D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Μηπως για καποιους το να αγοραζουν τετοιες ακριβες κιθαρες ειναι το αντιστοιχο αυτων που αγοραζουν Porsche και δεν ξερουν να οδηγησουν οπως αρμοζει σε αυτα τα αυτοκινητα??????(με τη προυποθεση οτι αγοραζουν τετοιες κιθαρες για να τις χρησιμοποιουν στο φυσικο τους χωρο και οχι σαν επιπλα η σαν επενδυση)

με βαση ποιο κριτηριο?

Practice cures most tone issues - John Suhr

τοτε & οποιος αγοραζει πινακες εχει χασει το τρενο & οποιος αγοραζει γη εχει χασει το τρενο & οποιες αγοραζει μετοχες εχει χασει το τρενο & γενικα οποιος επενδυει χανει το τρενο... :roll:

ΧΑΛΑΡΑ οι Vintage κιθαρες αποτελουν τα τελευταια ειδικα χρονια την καλυτερη ισως επενδυση με περιπου 15%-20% σταθερη ανοδο το χρονο..... (ειδικα οι Fender)..

προσωπικα εγω περιμενω μια πολυ καλη συνταξη απο τα 2-3 καλα κομματια που κρατησα (ενω εχω μετανοιωσει ΠΙΚΡΑ για τα πολλα κομματια που σαν ηλιθιος πουλησα...)

συμφωνω απολυτα αλλα πολλοι μπαινουν στο τριπ και αγοραζουν κιθαρες για την επενδυση,την φιγουρα,το φετιχ και χανουν την ουσια.

πανω απο ολα ο στοχος μας πρεπει να ειναι καλυτερο παιξιμο και συνθεση. :wink:

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Ρε πο*στη μου ελεος με αυτην την ιστορια..! Τι ειναι η κιθάρα;;; Μεσο μεταφορας; Εχετε δει κιθαρες με τιμονια και ζαντες;;;; Αυτα τα λεει ο Καγμακης, μην καθομαστε να λεμε τα ιδια και τα ιδια..! και τι παει να πει ποσο τοις εκατο αξιοποιω μια κιθαρα;;; Εχει καλουπια;;; Παρασημο ειναι η κιθαρα, οσο καλυτερη ειναι τοσο πιο υπεργαματος εισαι;;; Εγω εχω μια fender και μια Gibson. Εχω ακουσει ατομα με squier να παιζουν ετη φωτος καλυτερα απο μενα..Τι παει να πει αυτο;;; Πως δεν μου ''αξιζει'' η κιθαρα; Για Χ λογους εγω εκρινα πως θελω να παρω μια Gibson.Γιατι;;; Γιατι ετσι, γιατι γουσταρω τους AC/DC, Γιατι γουσταρω Aguilera και ο κιθαριστας της παιζει με sg, γιατι στο σκυλαδικο ο κιθαριστας του Γονιδη παιζει les paul, γιατι ο μπαμπας μου εχει φραγκα, γιατι ειμαι κολλημενος με την συγκεκριμενη κιθαρα και μαζευα τα χρηματα 3 χρονια, γιατι, γιατι, γιατι... Ειναι προσωπικα αυτα και δεν αφορουν κανεναν αλλον εκτος απ τον ιδιοκτητη. Kαι αυτες τις μαλακιες ποιος ειναι ικανος να τις κρινει; Ποιος νομιζει πως μπορει να πει τι αξιζει σε ποιον; Εχω αν ειχα χρηματα και custom shop θα αγοραζα και PRS με εξωτικα ξυλα θα αγόραζα και τα παντα θα εκανα. Απο κει και περα, δεν δεχομαι απο κανεναν να που πει τι κιθαρα ειναι αυτη που αγορασες και σουξου μουξου μανταλακια. Εκρινα πως θα την αγορασω, τελος. Εχω ακουσει διαφορους ''εξυπνους'' να αποκαλουν ορισμενες κιθαρες ''κουπια''. Και συγκεκριμενα Les Paul. Εμενα δεν μου πολυαρεσουν στο παιξιμο, προσωπικα. Και ποιος εισαι εσυ ρε φιλε που θα πεις την Les paul κουπι; Αν δεν μπορεις να εκτιμησεις τον ηχο της, δεν σημαινει πως ειναι κουπι. Το ''δεν μου κανει'', σεβαστο αλλα οχι και κουπι, η κιθαρα πανω στην οποια γραφτηκε η μιση ιστορία της rock!!!

Αυτα γενικα και οσο πιο καλοπροαιρετα γινεται.

Αν παρεξηγησα κατι, συγγνωμη και αν θιχτηκε καποιος προσωπικα, παλι συγγνωμη γενικα μιλουσα.

Δεν ξέρω γιά τις "custom shop" αλλά έχω Tom Anderson καί G&L (Legacy καί ASAT) καί δίπλα τους δεν "υπάρχουν" κάποιες Fender custom πού έχω δοκιμάσει κατά καιρούς...sorry...

Υποκειμενικό; Βέβαια. Καί παίζω 25 χρόνια, αν αυτό έχει σημασία από θέμα πείρας καί έχουν περάσει από τα χέρια μου κιθάρες καί κιθάρες.

Αλλά σε όλους τους τομείς πολλές φορές συμβαίνει να ανεβαίνει κατακόρυφα η τιμή γιά να υπάρξει μιά άνοδος 10% στην κλίμακα. Το μικρό φαινομενικά 10% κάνει τις πιό πολλές φορές την διαφορά...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου