Προς το περιεχόμενο

Fender Custom Shop

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι' date=' την υπογραφή του μπάρμπα-leo από τον ... άλλον κόσμο...

Όσοι παίρνουν τέτοια όργανα κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι τσάμπα μάγκες...[/quote']

Δηλαδη στα ηλεκτρονικα, στα ξυλα, παντου ειναι ιδια ποιοτητα με ενα jazzbass του 2006?Δεν νομιζω.Σιγουρα ειναι καλυτερο ενα vintage οργανο αλλα αν δεν μπορεις να το βρεις και εχεις...λεφτα, δεν βρισκω τον λογο να μην το παρεις.

Και οσο για το τζαμπα μαγκες, τα ρασα δεν κανουν τον παπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σιγουρα ειναι καλυτερο ενα vintage οργανο

καλα εδω γελανε... :lol:

(και σου μιλαει καποιος που ειχε & εχει αρκετα vintage οργανα....)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Σιγά μη δώσουμε λεφτά για το "custom" στο headstock...Μην τρελαθούμε κιόλας...Προτιμώ να πάρω ένα όργανο αξιόλογο (είτε parts) και να το κάνω custom για μένα (αυτό έχω ήδη κάνει δηλαδή) σύμφωνα με τα δικά μου γούστα και ανάγκες παρά να δώσω (ακομα και τα ίδια να ήταν) χρήματα για να μου πουλήσει customιές το τμήμα marketing οποιασδήποτε fender-gibson-κλπ

..there's too much panic in this town...

Xμμμ!

Εγώ για το συγκεκρημένο Jazz αν τα είχα θα τα έσκαγα γιατί

1ον είναι πολύ δύσκολο να βρείς σωστά parts για να κάνεις ένα αξιοπρεπές μπάσο (καμία σχέση δηλαδή με κιθάρες και πχ rockinger)

2ον γιατί κατα τη γνώμη μου δεν υπάρχει καλύτερη σειρά jazz bass από αυτά της περιόδου 62-65 (βάρος, μανίκι, μαγνήτες) και

3ον έχετε παίξει ποτέ με custom shop fender???

Xμμμ!

1ον είναι πολύ δύσκολο να βρείς σωστά parts για να κάνεις ένα αξιοπρεπές μπάσο (καμία σχέση δηλαδή με κιθάρες και πχ rockinger)

3ον έχετε παίξει ποτέ με custom shop fender???

Εδώ μάλλον θα συμφωνήσω, μιας και στα μπάσσα προφανώς έχουν σημασία διαφορετικές παράμετροι.

Όσο για το 3ο απλά δεν έχω καταλάβει, εκτός από μια πιο προσεγμένη κατασκευή τί παραπάνω μπορεί να έχει ένα custom όργανο...Δεν αναφέρομαι σε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως κλειδιά-μαγνήτες-χρώμα ξεβαμμένο κλπ. Το πολύ πολυ να είναι ένα πιο ελαφρύ ξύλο, με όμορφα νερά (αν φαίνονται) με διαφορετικούς και-καλά-custom μαγνήτες που απλά γράφει στο headstock "custom shop". Αναφέρομαι φυσικά μόνο για τη fender που η φιλοσοφία κατασκευής της είναι πολύ απλή, όπως έχουμε-ετε πει άπειρες φορές εδώ μέσα.

Εν ολίγοις δε με πείθει η φάση fender strat-tele custom με τίποτα...

Καλά για κιθάρα δεν θα τα έδινα με τίποτα...

Είχα την τύχη να παίξω με 2 Jazz Bass 63 NOS και ένα Percision Relic της custom shop και πολύ απλά τα όργανα εκτός από πανέμορφα ήταν και άψογα κατασκευαστηκά, καμία απολύτως σχέση με τις USA σειρές.

Καλά για κιθάρα δεν θα τα έδινα με τίποτα...

Είχα την τύχη να παίξω με 2 Jazz Bass 63 NOS και ένα Percision Relic της custom shop και πολύ απλά τα όργανα εκτός από πανέμορφα ήταν και άψογα κατασκευαστικά' date=' καμμία απολύτως σχέση με τις USA σειρές.[/quote']

Δεν είναι όμως κρίμα να υστερούν τόσο πολύ τα USA?Λες και είναι κατώτερες σειρές (made in china, mexico κλπ) και τα πληρώνουμε 300-600¤ Ήμαρτον δηλαδή...

Πάντως το ότι fender έκανε ξεχωριστό site για τα custom shop ίσως και να είναι το πρώτο βήμα γι αυτό που είχε πεί και ο Abraxas για μεταφορά όλης της παραγωγής στο Mexico πλήν των custom shop

Δεν ξέρω τι λέτε για τις custom shop fender guitars, αλλά ο fleamail έχει δίκιο, ΔΕΝ είναι μόνο η ιδέα ότι και καλά είναι κάστομ, έχεις παίξει? Πως θα κρίνεις... και μιλάω εγώ που έχω 8 στρατ US (διαφόρων διαμετρημάτων :lol: :lol: ) και πιστέψτε με έχω ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ αρκετά....και αγόρασα μία custom shop πρόσφατα..... ΔΕΝ είναι απλά πιό προσεγμένη.... και μή λέτε ότι τα ξύλα δεν παίζουν ρόλο.... θα συμφωνήσω με το fleamail ΠΑΙΞΕ με μία και θα δεις.... η custom shop που έχω είναι κιθάρα "γεμάτη" έχει "χαρακτήρα", "φυσάει" κάτω από οποιοδήποτε λαμπάτο ενισχυτή....τώρα άμα αξίζει να τα "χώσεις" ΕΔΩ = ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ και όσο για τα US της "σειράς" δεν είναι άδικο.... στο κάτω κάτω αυτή είναι η παραγωγή της φέντερ αυτό δίνει, άμα θές να πας "αλλού". Σου λέει δες και τις κάστομ σόπ. Και στην τελική εγώ συμφωνώ και με τον superfunk όπως το έχουμε συζητήσει πολλάκις.... οι τωρινές Fender US strat /tele ίσως "παικτικά" και "ακουστικά" να είναι καλύτερες ever!!! και αυτό διότι μέσω της τεχνολογίας οι ΧΑΟΤΙΚΕΣ αποκλίσεις έχουν εξαληφθεί.... Έχω παίξει και με vintage 70s (με 3-4 σίγουρα) αλλά αυτή η reissue 70s που πήρα τον Ιούλιο είναι η καλύτερη "τρίβιδη" με τον μεγάλο κόνδωρα :lol: που έχω παίξει! Τσάμπα μάγκας επίσης Κώστα 79 δεν είναι κανένας και το ξαναλέω (τάκης74 :wink: ) Παίξε με μία και θα δεις! Τώρα αν έχεισ παίξει και δεν άκουσες..... τι να πω.... :wink:

In Fender Strat we trust!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου