Dep0n Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε ολη την παρέα! Γνωριζει κανείς που θα μπορέσω να βρω manual απο την td12 στα ελληνικά? Αν το έχει κανεις και δεν το χρειάζεται, ειμαι πρόθυμος να το αγορασω! Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Ο αντιπρόσωπος της Roland σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία πρέπει να διαθέτει. Απευθύνσου σε αυτούς. Αν το έχεις πάρει μεταχειρισμένο το td12 ίσως μπορείς να αγοράσεις το manual για μικρό ποσό. Αυτό ξέρω πως ίσχυε. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Για κακη μου τύχη,δεν το πηρα απο τον :-αντιπρόσωπο(Θεσσαλονίκη). Η απαντηση τους ήταν: Αφού δεν αγοράσατε απο δω..δεν γινεται!Τι κι αν ειπα οτι θα πληρωσω οσα μου πούνε. . Ο αντιπρόσωπος της Roland σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία πρέπει να διαθέτει. Απευθύνσου σε αυτούς. Αν το έχεις πάρει μεταχειρισμένο το td12 ίσως μπορείς να αγοράσεις το manual για μικρό ποσό. Αυτό ξέρω πως ίσχυε. Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Ο αντιπρόσωπος είναι ο Στόλλας και καλά θα κάνεις να πάρεις ένα τηλέφωνο στην Πάτρα http://stollas.com. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2015 Ο αντιπρόσωπος είναι ο Στόλλας και καλά θα κάνεις να πάρεις ένα τηλέφωνο στην Πάτρα http://stollas.com. Στον Στολλα ειχα παρει..Θεσσαλονικη! Αν πιστευεις οτι εχει διαφορα Θεσσαλονικη με Πατρα,τοτε ναι,θα παρω σιγουρα! :) Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkdan Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, Το έχω στα χέρια μου , αν ενδιαφέρεσαι ακόμα μου λες να το σκανάρω και να στο στείλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Το έχω στα χέρια μου , αν ενδιαφέρεσαι ακόμα μου λες να το σκανάρω και να στο στείλω H αληθεια ειναι φιλε μου οτι δεν το εχω βρει!Αν δεν σου κανει κοπο,κανε το καλο σε παρακαλω! :-\ Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkdan Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 OK Θα το κάνω το ΣΚ και θα σε ενημερώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ROSPI Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Τα κεντρικα του ΣΤΟΛΛΑ ειναι στην Πατρα, παρε ενα τηλ. και εκει μπορει να σε εξυπηρετησουν εκτος και εαν πεσεις σε κανα παλιομηναρα. Αν εισαι Αθηνα παρε πρωτα στο DRUMSTORE και ρωτα τους, οταν ειχα αγορασει τα ρολαντ μου εδωσαν δυο μανουαλ Αγγλικα και Ελληνικα, δυστηχως ομως εχω αλλο μοντελο απο αυτο που ψαχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2016 OK Θα το κάνω το ΣΚ και θα σε ενημερώσω Να σαι καλα!Σ ευχαριστω! ;D Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση