plusyear Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Εχω ενα Pod το οποιο το παιζω μαζι με ενα fcb1010 πηγα να το συνδεσω με το pc μεσω Midi καλωδιου αλλα...δεν συνδεεται :evil: το θεμα ειναι οτι με το midi καλωδιο εχω συνδεσει ολα τα αλλα μηχανηματα fcb1010, gt-8 etc etc οποτε θεμα καλωδιου δεν υφισταται οποτε εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι πρεπει να εχει προβλημα η Midi πορτα που στελνει γιατι απο το fcb1010 δεχεται κανονικα Καμια γνωμη κανεις?? Merci -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 βαλε το σωστο midi καναλι στο POD εχει 16 καναλια αν θυμαμαι καλα ειναι το 1(πανε 3χρονια που το εδωσα :roll: ) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 το σωστο εχω βαλει ουτε το midi channel 1 ουτε το Omni mode Θα το παω μαλλον αυριο στο service του νακα μιας κ ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση