Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Η πρωτη μου σπιτισια παραγωγη, στο ταπεινο home στουντιακι που εστησα πριν μερικες μερες. Ειμαι στις δοκιμες ακομα και αυτη ειναι η πρωτη μου προσπαθεια για ηχοληψεια, midi programming και μιξη (κιθαριστας ειμαι), οποτε ειμαι ασυνειδητα προκατειλημενος/ενθουσιασμενος για να εχω ουδετερη αποψη, αλλα και συνειδητα ανασφαλης για το αποτελεσμα. Πως το ακουτε, εχω ελπιδες? Απο κριτικη βαρατε αλυπητα και δωστε και καμια προταση αν εχετε την καλοσυνη και τον χρονο. Το κομματι ειναι για ενα ενυδρειακο φορουμ, οποτε οι στιχοι ειναι πολυ εξειδικευμενοι και μη δινετε πολυ σημασια. Μουσικη: Σπυρος Δελτα. Στιχοι: Νικος Στρατηγοπουλος (Stratigos) Ενορχηστρωση, programming: Σπυρος Δελτα. Φωνητικα: Νικος Στρατηγοπουλος Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Φιλαράκι στη κιθάρα δεν τα πας καλά, θες εξάσκηση, αντιθέτως αν αυτή είναι η πρώτη σου σπιτίσια παραγωγή και μάλιστα με εμπειρία λίγων ημερών στις μηχανές του διαόλου τα DAW, δεν έχεις απλά ελπίδες, απλά είσαι ο παραγωγός, μηχανικός ήχου κλπ κλπ του μέλλοντος λαίμαι. Το άσθμα εύμορφον επίσης. Δια τον μπουθαρίστα βέβαια διατηρώ τας επιφυλάξεις μου, θέλει χλμ και πουλί διάβασμα ακόμη λαίμαι ;D ;D ;D ΥΓ το ότι κεκλοφοράς συχνά και για χρόνια στας πίστας και τα στούνδιο, δεν αναιρεί τα εύσημα που σου αναλογούν για τη ταχύτητα με την οποία έμαθες να χειρίζεσαι Ο ΙΔΙΟΣ το μηχάνημα. Μπράβο και πάλι Σπύρε No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Μου δινεις κουραγιο αν και δεν διαβασα για καμια προσληψη, λαίμε ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Πολυ καλό, εχεις πολλές ελπίδες Θα πω και εγω καμμια καλή κουβέντα. (λολ) για τη μιξη,ενα ελαχιστο cut off στις πολυ χαμηλές συχνοτητες στην τελική μιξη θα πρότεινα, μου βαραει στο subwoofer λιγο παραπανω απο οτι πρεπει. Νομιζω οτι το χρειάζεται. Λεπτομέρεια, απλα για πιο και καλα προφεσιοναλ τελικη μιξη. Απο την πρωτη προσπάθεια φαινεται καθαρα οτι θα γινεις περαν απο μεγάλος κιθαρίστας και ενας μεγάλος, μνημειώδης σπιτίσιος παραγωγός (παραγωγές στο σπιτάκι με τις παντούφλες, δεν ειναι τέλεια?) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Ωραιο ειναι,πιο πολυ απο ολα μου αρεσε το RATM riff. Για στιχους,δεν καταλαβα σχεδον ελεος,ειδικα κατι του τυπου"ιοαγκαμι"η κατι τετοια! ;D ;D ;D Για τα της παραγωγης αλλοι ξερουν καλυτερα-κι εσυ ο ιδιος νομιζω-αλλα μια χαρα ακουγεται,ισως λιιιγο πιο ευκρινες να ηταν,να φυγει ενα ψιλο κουρτινακι για να καθαρισει,αλλα μπορει να λεω και ανοησιες.Θα πεις οτι αυτο ειναι δουλεια του μαστερα,σωστο. ;D Σε γενικες,Ιοαγκαμι \m/ ;D ;D! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Κομματάρα, (δεν μ' ενδιαφέρει τι λένε οι στίχοι). Βέβαια το break μου έφερε στο μυαλό τους ... αλλά επίσης δεν μ' ενδιαφέρει. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Πολυ καλο.Τα ριφακια τα σπανε! "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω παιδες. Οντως. Κανω μιξη σε flat monitors χωρις sub και οταν παω και το ακουω αλλου πχ στo αμαξι, ειναι πιο μπασο απο οτι πρεπει. Που να ακουγατε τις πρωτες μιξεις. Βγηκαν τα γουφερακια του αμαξιου απο τις πορτες και μου ρίχναν φαπες ;D Η τελευταια μιξη (που ανεβασα κι εδω) μου φανηκε ισορροπημενη. Ισως γιατι δεν φορτωνω μπασα το eq (στο 1 το εχω) στο αυτοκινητο. (reference κι αυτο ε? :)) Mηπως ειναι γενικα πολυ ψηλα η ενταση και το comperssion στο κομματι απο το "mastering" που εκανα και αρπαζει το sub? Τα μαθαινω ακομα τα monitors. Το 70% του χρονου που διεθεσα για το κομματι, πηγε στις δοκιμες μιξεων. Βαρεθηκα να ακουω Ιοαγκαμι και ξαναμανα Ιοαγκαμι ;D Καλα που ειχα τις παντουφλες μου παρεα. ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Mηπως ειναι γενικα πολυ ψηλα η ενταση και το comperssion στο κομματι απο το "mastering" που εκανα και αρπαζει το sub? Για εμένα μονο λιγο cut στις sub, μονο αυτο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Έχεις! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση