kreios Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Εχω το συγκεκριμενο καλωδιο αλλα δεν μπορω να κατεβασω το Driver.Εχω απευθυνθεί και στην εταιρεια που το κατασκευασε, και εκει που το αγορασα.Εχω προσπαθησει απειρες φορες ,δεν γινεται.Μπορω μεν να ηχογραφω αλλα δεν μπορω να ακουω μουσικη ταυτόχρονα από τα ακουστικα.Εχει κανενας από εσας το ιδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Το εχω εγω και μπορω και να ηχογραφω αλλα και να ακουω μουσικη απο αλλα προγραμματα (π.χ. Winamp ή VLC). Στη σελιδα της Behringer εχει ενα link για να κατεβασεις τους ASIO4ALL drivers: http://www.behringer.com/EN/Products/UCG102.aspx (κατω-κατω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kreios Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Το εχω δοκιμασει πολλες φορες.δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlasmaPool Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Ειχα το ιδιο θεμα με την δικια μου καρτα ( focusrite 2i4 ) , οποτε επαιζα π.χ. με το amplitube δεν μπορουσα να ακουσω μουσικη ουτε απο youtube ουτε mp3 κτλ . Τελικα το καταφερα αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος τι ακριβως απο αυτα που εκανα διορθωσε το προβλημα . Για αρχη επαιξα με την συχνοτητα δειγματοληψιας της καρτας στο settings του amplitube και στην συνεχεια με τις επιλογες playback devices των windows 7 που εχω . Βρες στο μενου αυτο των windows την καρτα σου και ξετσεκαρε την επιλογη "allow applications to take exclusive control of this device" που βρισκεται στο tab advanced . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kreios Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2015 Τελικα κατεβασα το Driver και το δουλευω με το πρόγραμμα Audacity αλλα ο ηχος αργει περιπου ένα δευτερολεπτο.Πως μπορω να τα συγχρονισω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fboy Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2015 καποιο συγκεκριμενο guitar link εχετε να προτεινεται? Μεχρι 40€. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση