Προς το περιεχόμενο

Κολλήσεις στα ηλεκτρικά της κιθάρας

ginargiros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

κλασσικο λαθος σε συνδεσμολογια active........μηπως εχεις βαλει γειωση στο tremolo claw ???(οι emg einai internally shielded και δεν χρειαζονται κατι τετοιο οπως και οι passive).

Διαφορετικα (και θεωρωντας οτι το wiring σου ειναι σωστο) ισως εχεις καψει καποιο απο τα ποτενσιομετρα στη προσπαθεια σου να κανεις την κολληση

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κλασσικο λαθος σε συνδεσμολογια active........μηπως εχεις βαλει γειωση στο tremolo claw ???(οι emg einai internally shielded και δεν χρειαζονται κατι τετοιο οπως και οι passive).

Διαφορετικα (και θεωρωντας οτι το wiring σου ειναι σωστο) ισως εχεις καψει καποιο απο τα ποτενσιομετρα στη προσπαθεια σου να κανεις την κολληση

Μου στείλαν το διάγραμμα απο την EMG.Όχι δεν κόλλησα το καλώδιο που λες. :wink: Ήχο έχω κανονικότατο.Πως θα καταλάβω αν όντως παίζει πρόβλημα με το ποτενσιόμετρο;Δε φαίνεται πουθενά καμένο :?

You are wrong f**ked and overatted...

Η κιθάρα είναι μιά TEISCO του '67.

Οι μαγνήτες είναι Single Coils

Κατά 99% θα χρειαστεί να βάλεις 250kΩ.

Σαν ποια από αυτές είναι η κιθάρα σου:

http://www.teiscotwangers.com/solid-3.htm

http://www.teiscotwangers.com/solid-2.htm

Ανέβασε καμιά φωτογραφία να τη χαζέψουμε ;)

@janick: με active pickups δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

@janick: με active pickups δεν έχω ασχοληθεί καθόλου' date=' οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά...[/quote']

Nevermind :wink: :D

δοκιμασε μηπως εχεις βαλει αναποδα το καλωδιο apo to quick connect στους μαγνητες (upsde down δηλαδη)....

Επιπλεον βεβαιωσου οτι εχεις βαλει σωστα τα καλωδια για τη γειωση και τη μπαταρια στο jack.....μηπως τα εχεις βαλει αναποδα?

2 things are infinite:the universe&human stupidity

δοκιμασε μηπως εχεις βαλει αναποδα το καλωδιο apo to quick connect στους μαγνητες (upsde down δηλαδη)....

Επιπλεον βεβαιωσου οτι εχεις βαλει σωστα τα καλωδια για τη γειωση και τη μπαταρια στο jack.....μηπως τα εχεις βαλει αναποδα?

Γίνεται να είναι αναποδα αυτά που λες και παρόλα αυτά κατα τα άλλα η κιθάρα να παίζει κανονικά;;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου