elavd Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως χρειάζεσαι τέτοια? http://www.thomann.de/gr/partsland_potentometer_250kw.htm (είχε και ο GFS παλιά αλλά δε τα βρίσκω τώρα...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Πρέπει να ξέρω τις διαστάσεις του προιόντος για να το παραγγείλω απο νετ... Με ενδιαφέρει το σπείρωμα να είναι μικρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Πρέπει να ξέρω τις διαστάσεις του προιόντος για να το παραγγείλω απο νετ...Με ενδιαφέρει το σπείρωμα να είναι μικρο... Τι εννοείς σπείρωμα ? Τη βάση του pot? Υπάρχουν μικρά είναι pots σαν αυτά: Και κανονικού μεγέθους σαν αυτά: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Το μέγεθος του pot δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Με ενδιαφέρει ο λαιμός(σπέιρωμα, εκεί που είναι η ροδέλα στις φωτό) να είναι λεπτό. Πήρα καποια αλλά έχουν χοντρό λαιμό και δεν κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2006 Η αλλαγή γίνεται όταν ο μανήτης συνδέεται στο ποτενσιόμετρο απευθείας. Αν μικρύνεις την αντίσταση του ποτενσιομέτρου' date=' μεγαλώνει το ρεύμα και γίνεται πιο σημαντική η επίδραση της αυτεπαγωγής του πηνίου στον ήχο, δηλαδή εξασθενεί τις υψηλές συχνότητες.[/quote'] Αυτο δεν το καταλαβα ακριβως. Μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα; Συγνώμη, είναι γνωστό ελάτωμά μου ότι δυσκολεύομαι να μιλήσω με απλά λόγια....':oops:' Σκέψου ότι το ποτενσιόμετρο είναι συνδεδεμένο στα άκρα του πηνίου του μαγνήτη, και ότι κλείνει ένα κύκλωμα. Το ποτενσιόμετρο είναι το φορτίο που έχει να αντιμετωπίσει ο μαγνήτης, που εδώ είναι η γενήτρια. Αυτός εδώ έχει κάνει -κατά τη γνώμη μου- προσεγμένες εξομοιώσεις. http://terrydownsmusic.com/technotes/guitarcables/guitarcables.htm (Το αρθρο έχει και γενικότερο ενδιαφέρον, σχολιάζει και τη χωρητικότητα του καλωδίου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gant Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Αυτός εδώ έχει κάνει -κατά τη γνώμη μου- προσεγμένες εξομοιώσεις. http://terrydownsmusic.com/technotes/guitarcables/guitarcables.htm Ευχαριστώ παρα πολύ! Τέλειο link! :D Musical Instrument Digital Interface Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση