ginargiros Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Θέλω να αλλάξω τα ποτενσιόμετρα της ηλεκτρικής μου. Υπάρχει κάποιο ειδικό καλάι ή μπορω να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Το κλασικό καλάι είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 elavd ξέρεις την διαφορά μεταξύ ποτενσιόμετρου 500k και 250k? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 αν εννοεις ηχητικα, νομιζω οτι οσο αυξανονται τα KΩhm αυξάνονται και τα πριμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Ηχητικά εννοώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 αν εννοεις ηχητικα' date=' νομιζω οτι οσο αυξανονται τα KΩhm αυξάνονται και τα πριμα.[/quote'] Ακριβώς ;) Σε τι μαγνήτες και τι κιθάρα θες να βάλεις ποτενσιόμετρα? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Ψιλο-οff Έχει τώρα λίγο καιρό προσπαθώ να περάσω μαγνήτες σε μια κιθάρα αλλά ενώ κολλάω σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα εξακολουθώ να έχω τον κλασικό βομβό της γείωσης.Οι κολλήσεις φαίνονται εντάξει.Τι άλλο θα μπορούσε να φταίει;; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Έχει τώρα λίγο καιρό προσπαθώ να περάσω μαγνήτες σε μια κιθάρα αλλά ενώ κολλάω σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα εξακολουθώ να έχω τον κλασικό βομβό της γείωσης.Οι κολλήσεις φαίνονται εντάξει.Τι άλλο θα μπορούσε να φταίει;; Single coils ή Humbuckers? Έχεις θόρυβο σε όλες τις θέσεις? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Η κιθάρα είναι μιά TEISCO του '67. Οι μαγνήτες είναι Single Coils Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2006 Έχει τώρα λίγο καιρό προσπαθώ να περάσω μαγνήτες σε μια κιθάρα αλλά ενώ κολλάω σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα εξακολουθώ να έχω τον κλασικό βομβό της γείωσης.Οι κολλήσεις φαίνονται εντάξει.Τι άλλο θα μπορούσε να φταίει;; Single coils ή Humbuckers? Έχεις θόρυβο σε όλες τις θέσεις? Hum-Sin-Hum και ναι έχει θόρυβο σε όλες τις θέσεις You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση