Hysplex Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Καινούργια σειρά synthesizers ετοιμάζει η Yamaha https://yamahasynth.com Για να δούμε τι θα δούμε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hysplex Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Δείτε το πρώτο βίντεο στο παραπάνω λινκ για να πάρετε μια ιδέα Ανεφερεται ότι It’s reminiscent of ‘one of the main synthesizers in techno'; It’s a keyboard synth that feels ‘like a piano player made the keys'; The Yamaha Reface is ‘a new take on a classic concept'; and It has some connection with the classic Yamaha CS synths of the 70s. Το ' one of the main synthesizers in techno' παραπέμπει σε DX Μετά όμως γίνεται αναφορά στα CS και ειδικότερα στο CS80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Να μην ειναι σαν το CS1X (το μονο "κακο" κατα την γνωμη μου μηχανημα που εβγαλε η Yamaha) και οτι θελει ας ειναι. "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Σε λίγες μέρες θα μάθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Yamaha τα λεφτά μου να χα :P Για να δούμε η μαμά yamaha τι θα βγάλει ??? mamonou έχει βγάλει τόσα cs2,6x αρκετά πετυχημένα λες να πέσει στο cs1x ??? εκεί γελάμε αν και δεν το νομίζω 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Πολύ θα ήθελα να δω κάτι όπως αυτές τις ωραίες ιδέες που είχαν ξανά πει πριν κάτι μήνες: http://www.synthtopia.com/content/2014/12/04/should-yamaha-make-these-digital-synth-designs/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Yamaha τα λεφτά μου να χα :P Για να δούμε η μαμά yamaha τι θα βγάλει ??? mamonou έχει βγάλει τόσα cs2,6x αρκετά πετυχημένα λες να πέσει στο cs1x ??? εκεί γελάμε αν και δεν το νομίζω 8) και το FS1R που εχω και ειναι καταπληκτικο και το AN1X που ειναι αρκετα καλο. ναι αυτο λεω...αρκει να μην ειναι cs1x.. αναμενω με ενδιαφερον "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 και το FS1R που εχω και ειναι καταπληκτικο και το AN1X που ειναι αρκετα καλο. ναι αυτο λεω...αρκει να μην ειναι cs1x.. αναμενω με ενδιαφερον Έλα ρε τρελέ έχεις αυτά τα δυο ? εγώ έχω Cs6x και motif es αλλά είχα μπει στο τρυπάκι να βρω την plg analog αλλά δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα θα ήταν ίδιο όπως η μηχανή του AN1X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Σε 4 λεπτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2015 Μας δουλευουν? Το κοντερ τερματισε και ξαναρχισε να μετραει παλι αντιστροφα 24 ωρες. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση