Προς το περιεχόμενο

my rockinger strat project...

treloagori

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια λετε να βγει καλο αποτελεσμα?? δεν εχω ξανακανει κατι αναλογο...παντα για ηχητικο αποτελεσμα μιλαω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βλέπω λόγο να ΜΗ βγει κάτι καλό! :wink:

Τι μαγνήτες σκοπεύεις να βάλεις;

θα ελεγα kinman αμα εχω φραγκα αλλα μαλλον για texas special θα το παω...

καμμια αλλη προταση κανεις??καλους και οχι τρελλα φραγκα??

θα κοιταξω και απ το guitar fetish μηπως παιζει τιποτα καλο...

Δεν ειναι μεγαλη η χρηματικη διαφορα, οι kinman ειναι παρα πολυ καλοι μαγνητες.

το τρεμολο σου ειναι μια χαρα,και καλυ αισθηση εχει και πανω παει & κατω παει & χωρο εχει.. :lol:

απλα πηγαινε στο www.fender.com και διαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις οδηγιες ΡΥΘΜΙΣΗΣ του VINTAGE STRAT TREMOLO....(του 6βιδου δηλαδη) απλα δεν το εχεις ΡΥΘΜΙΣΕΙ σωστα.... :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δεν ειναι μεγαλη η χρηματικη διαφορα' date=' οι kinman ειναι παρα πολυ καλοι μαγνητες.[/quote']

Αν σ'αρέσει ο texas Blues ήχος αλά SRV τότε να τους πάρεις. Αν όμως θέλεις κάτι πιο "σκαστό" πριμάτο, vintage output, λιγότερο "τσίγγινο-μεταλλικό" στον ήχο σου, τότε καλύτερα να κοιτάξεις κάτι διαφορετικό... :wink:

Ενημερωτικά, η άσπρη κιθάρα που είχες (και που ΕΥΤΥΧΩΣ-για μένα πάντα, μου την πούλησες) έχει αλλάξει ήδη πολύ και προχωράει ακόμα σε μετατροπές...Τί να λέμε! κλειδιά planet waves self-trim lock, 2 string trees, διπλός μαγνήτης στη γέφυρα single sized-αλλάζει κι αυτό σύντομα σε φουλ διπλό-, μεταλλικά dome knobs και έπεται συνέχεια (τρέμολο, pickguard, nut κλπ κλπ)! Ο εφιάλτης των vintagάδων! :lol: :lol: :lol:

..there's too much panic in this town...

Ενημερωτικά' date=' η άσπρη κιθάρα που είχες (και που ΕΥΤΥΧΩΣ-για μένα πάντα, μου την πούλησες) έχει αλλάξει ήδη πολύ και προχωράει ακόμα σε μετατροπές...Τί να λέμε! κλειδιά planet waves self-trim lock, 2 string trees, διπλός μαγνήτης στη γέφυρα single sized-αλλάζει κι αυτό σύντομα σε φουλ διπλό-, μεταλλικά dome knobs και έπεται συνέχεια (τρέμολο, pickguard, nut κλπ κλπ)! Ο εφιάλτης των vintagάδων![/quote']

puke.gif

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Ενημερωτικά' date=' η άσπρη κιθάρα που είχες (και που ΕΥΤΥΧΩΣ-για μένα πάντα, μου την πούλησες) έχει αλλάξει ήδη πολύ και προχωράει ακόμα σε μετατροπές...Τί να λέμε! κλειδιά planet waves self-trim lock, 2 string trees, διπλός μαγνήτης στη γέφυρα single sized-αλλάζει κι αυτό σύντομα σε φουλ διπλό-, μεταλλικά dome knobs και έπεται συνέχεια (τρέμολο, pickguard, nut κλπ κλπ)! Ο εφιάλτης των vintagάδων![/quote']

puke.gif

Κολημμένε vintagά!... :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

!

..there's too much panic in this town...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου