SotosOpeth Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Γεια χαρά σε όλους! Πρόσφατα ανέβασα μια καινούργια διασκευή, το "Aftermath" του Erik Mongrain, μια από τις αγαπημένες μου συνθέσεις κιθάρας. Σίγουρα δεν έχω δουλέψει περισσότερο σε κάποιο κομμάτι προηγουμένως και ο original συνθέτης Erik Mongrain μοιράστηκε χθές την διασκευή μου αυτή στην Official Facebook σελίδα του! Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις γνώμες σας αν ενδιαφερεστε για αυτό το είδος. Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι σε όλους εύχομαι!!! :) Sotos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Μπραβο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 μπραβο κ απο μενα,εξαιρετικος. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SotosOpeth Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ που το τσεκάρατε!Το εκτιμώ!Καλή συνέχεια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Πολύ ωραίο παίξιμο και κομμάτι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2015 Απιστευτος παιχτης Μπραβο Soto :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 το χα δει και στο youtube σου. Σουπερ παιξιμο και σουπερ ηχος!! YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 Πολυ καλη τεχνικη και πολλη δουλεια, μπραβο παρα πολυ ενοχλητικο ταπινγκ καθε 2" ταπ ταπ ταπ στις χορδες, δεν προσφερει και πολυ, εχει παραγινει της μοδας στο fingerstyle και ειναι βαρετο κ κουραστικο. σα νεος οδηγος που παταει συνεχεια φρενο μου ακουγεται αλλα απο γουστο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SotosOpeth Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2015 Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους!Χαίρομαι που σας άσεσε και ευχαριστώ για τον χρόνο σας να μου γράψετε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση